Filtren imatges 'robades' de Kendall Jenner posant nua

Les fotos, firmades per Russell James, formen part del nou llibre 'Angel'

zentauroepp45017952 kendall jenner instagram180913183934

zentauroepp45017952 kendall jenner instagram180913183934

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El passat dimarts a la nit, van aparèixer a Twitter unes imatges de Kendall Jenner completament nua. Unes instantànies firmades per Russell James que formen part del seu nou llibre, Angel,  que encara no s’ha publicat. S’hi pot veure la germana de Kim Kardashian posant sense roba a la vora del mar.

Notícies relacionades

Les imatges van ser robades de l’estudi del fotògraf i posteriorment publicades a Internet, una cosa que va fer esclatar les xarxes socials. Nombrosos cibernautes van criticar la model assegurant que el seu cos prim tenia un aspecte poc saludable: “És un esquelet, necessita menjar, Aquestes fotos em venen ganes de plorar, sembla que estigui malalta”. Altres usuaris van atacar la model expressant el seu malestar per haver-se deixat fotografiar nua corrent per la platja: “¿Ningú li va dir a Kendall Jenner que aquestes fotos seves nua no eren una bona idea?” i “¿Qui l’ha enganyat perquè fes això?”, són alguns dels comentaris que han dedicat a la nord-americana.

No obstant, no tots van ser crítiques. Ja que molts usuaris al veure les imatges es van dedicar a enaltir la figura de l’estrella de televisió: “Qui critica el cos de Kendall Jenner és tan hipòcrita” i “La gent que s’avergonyeix pel cos de Kendall per ser massa prima però després critica les seves germanes per sotmetre’s a una cirurgia és realment estúpida”, conclou.