EMBOLIC DE FALDILLES

Boris Johnson se separa de la seva dona després d'una nova infidelitat

La parella anuncia la ruptura després de 25 anys de matrimoni

zentauroepp44931940 file photo  london mayor boris johnson  with his wife marina180907173747

zentauroepp44931940 file photo london mayor boris johnson with his wife marina180907173747 / Peter Nicholls

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Boris Johnson s’ha separat de Marina Wheler, que ha sigut la seva dona durant 25 anys. L’exalcalde de Londres i la seva ja exparella, han decidit començar una nova vida separats. 

“Fa uns els mesos que, després de 25 anys de matrimoni, vam decidir que el millor per a tots dos era separar-nos”, apunta el comunicat conjunt. “Com a conseqüència, hem acordat divorciar-nos i ja s’han iniciat els tràmits per a aquest procés. De forma amigable continuarem recolzant els nostres quatre fills en els anys que venen. No en farem cap comentari més”, sentència.

L’anunci de la separació es produeix després que The Sun publiqués a la portada que el polític conservador i la seva dona, tots dos de 54 anys, ja no residien a la mateixa vivenda. Els motius, segons alguns mitjans anglesos, apunten a noves denúncies d’infidelitat per part del polític. El 2004, Johnson va admetre haver mantingut un affaire amb la periodista londinenca  Petronella Wyatt.

Aquell mateix any, Wheeler, advocada especialitzada en drets humans, va decidir fer fora el seu marit de casa com a escarment al seu idil·li extramatrimonial. No obstant, la mesura no va servir de res, ja que va tornar a ser-li infidel en dues ocasions més: el  2006 amb una altra periodista, Anna Fazackerley i tres anys després, amb Helen Macintyre.

La seva filla, Lara Johnson, periodista de moda, ha comentat el seu cercle més íntim que el seu pare “és un cabró egoista. La meva mare ja no aguanta més”, ha afirmat.

Segona dona

Notícies relacionades

Es tracta de la segona separació de l’exministre d’Exteriors, que va renunciar al càrrec el mes de juliol passat per desavinences amb el Govern respecte a l’estratègia del ‘brexit’, la sortida del Regne Unit de la Unió Europea (UE), i que ja va estar casat entre 1987 i 1993 amb Allegra Mostyn-Owen.

Boris Johnson és un dels polítics més mediàtics de la Gran Bretanya i una de les figures més rellevants de la campanya de ‘brexit’ de Theresa May. No obstant, la seva  vida política interès polític s’ha vist relegat a un segon pla en més d’una ocasió pels seus embolics personals. 

Temes:

Boris Johnson