IMITADORA DE 'LOOKS'

La 'instagramer curvy' Katie Sturino demana més talles grans a Inditex

"És una XL i no puc abaixar els braços", es queixa la capdavantera del moviment #MakeMySize

q70lved2usipniroawnoz41100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Katie Sturino (@the12ishstyle), famosa ‘instagramer’ creadora del moviment #MakeMySizes’ha queixat a Inditex perquè no té alguns dels seus vestits en talles grans de veritat. La ‘influencer’ s’ha emprovat l’últim model de Zara que s’ha fet viral, el que va lluir l’actriu Miriam Giovanelli a la Gala Starlite de Marbella, i no li cap: "És una XL i no puc abaixar els braços". Es tracta d’un model camiser de la nova temporada amb l’estampat dels mocadors que va popularitzar la firma Hermés. El vestit en qüestió, una túnica camisera ‘evasé’ amb cinturó i màniga tres quarts, costa 49,95 euros.

Al costat del ‘selfie’ a l’emprovador amb la peça, Sturino ha escrit en la seva reclamació: "Zara està al top de la llista #MakeMySize. M’han estat fent sentir malament als emprovadors durant anys. De fet, vaig deixar d’intentar-ho fa sis anys. He repetit avui i res ha canviat. Aquest vestit és una XL i no puc abaixar els braços, i encara menys provar de tancar la part davantera. He vist que esteu esmentant molt @zara en els comentaris sobre les talles, així que ¡¡¡gràcies!!! ¡Continua etiquetant i publicant les teves fotos frustrades! (Pst. aquest és per a tu @alexmichaelmay ��)".

Moviment XL i XXL

A més de la seva lluita XL i XXL amb #MakeMySize, des de fa temps Sturino també és coneguda a Instagram pel seu sentit de l’humor i la seva passió per la moda; les seves imitacions dels‘looks’ de famoses són divertidíssimes i, entre totes, les millors són els seus ‘posts’ amb els models de Meghan Markle, la dona del príncep Enric d’Anglaterra.

Notícies relacionades

En la mateixa línia, Katie Sturino ha llançat la firma de cosmètica Megababe, per evitar rascades a les cuixes.

Segueix Extra  a Facebook