PEL CASAMENT DE KIMBAL MUSK

El veler més gran i car del món fondeja a l'Escala pel casament del germà d'Elon Musk

El seu cost per setmana és d'uns 400.000 euros

lmmarco44066021 gente  maltese falcon instagram180630171105

lmmarco44066021 gente maltese falcon instagram180630171105

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Molts veïns i turistes de l’Escala (Girona) s’han sorprès al veure fondejat davant les seves platges el ‘Maltese Falcon’, el veler més gran i ric del món. La seva presència en aquest lloc privilegiat de la Costa Brava precisament aquest cap de setmana té un motiu: el casament del magnat Kimbal Musk, germà d’Elon Musk, propietari de Tesla Motors, i la milionària texana Christiana Wyly,  Kimbal Musk, germà d’Elon Musk, propietari de Tesla Motors, i la milionària texana Christiana Wyly,que se celebra aquest dissabte a les ruïnes d’Empùries. El lloc, Sant Martí d’Empúries, el va escollir el nuvi després de quedar impressionat en una visita a les ruïnes del jaciment grecoromà. 

De perfil futurista, amb 88 metres d’eslora i amb interiors d’autèntic luxe revestits de marbre, el ‘Maltese Falcon’ està valorat en 90 milions d’euros i es lloga per uns 400.000 euros mensuals. Va ser construït per a un milionari nord-americà, Tom Perkins, per l’empresa italiana Perini. El que més ressalta del seu disseny són els tres pals, amb 15 enormes veles, fabricats en fibra de carboni i que tenen capacitat de funcionar de forma independent entre ells, a més de rotar segons les necessitats i el vent. Són capaços de desplegar 2.400 metres de vela en només 6 minuts de forma automàtica.

Notícies relacionades

Encara que entorn del casament es manté un dispositiu de secretisme, tot fa pensar que a bord s’hi hagin allotjat algun dels convidats famosos a l’enllaç.