retrat oficial

La família reial britànica difon les primeres fotos del príncep Lluís

En una de les imatges el nen apareix adormit en braços de la seva germana Carlota, de 3 anys, que li fa un petó

En una altra, està despert, reclinat sobre un coixí

Britain’s Princess Charlotte and her brother Prince Louis are seen in this photograph released by Kensington Palace, and taken by Britain’s Catherine, Duchess of Cambridge, on Princess Charlotte’s third birthday, at Kensington Palace in London, Britain May 2, 2018. Picture taken May 2, 2018.  Catherine, Duchess of Cambridge/Courtesy of Kensington Palace/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT. NO RESALES. NO ARCHIVE. NO SALES. THIS PICTURE WAS PROCESSED BY REUTERS TO ENHANCE QUALITY. AN UNPROCESSED VERSION HAS BEEN PROVIDED SEPARATELY.     TPX IMAGES OF THE DAY

Britain’s Princess Charlotte and her brother Prince Louis are seen in this photograph released by Kensington Palace, and taken by Britain’s Catherine, Duchess of Cambridge, on Princess Charlotte’s third birthday, at Kensington Palace in London, Britain May 2, 2018. Picture taken May 2, 2018. Catherine, Duchess of Cambridge/Courtesy of Kensington Palace/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT. NO RESALES. NO ARCHIVE. NO SALES. THIS PICTURE WAS PROCESSED BY REUTERS TO ENHANCE QUALITY. AN UNPROCESSED VERSION HAS BEEN PROVIDED SEPARATELY. TPX IMAGES OF THE DAY / HANDOUT (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest any, la segona filla dels ducs de Cambrige, Carlota, s'ha quedat sense foto oficial pel seu aniversari –el passat 2 de maig va fer tres anys–; potser per això la família reial britànica ha volgut que sigui coprotagonista en el primer àlbum de presentació pública del seu germanet, Lluís, el tercer fill de Catalina (35) i Guillem (36) d'Anglaterra, que va arribar al món el passat 23 d'abril.

Només tres dies després del naixement del nen, que ocupa el cinquè lloc en la línia de successió de la corona britànica –per darrere de la seva germana gran–, va ser la seva mare una vegada més l'encarregada de realitzar la sessió fotogràfica en la intimitat de palau. I és que l'esposa del príncep Guillem és la fotògrafa oficial  de les estampes íntimes de la família.

Les imatges, que Kensington Palace ha difós aquest diumenge a través de Facebook i Twitter, van ser fetes el passat 26 d'abril (la del nen sol) i el 2 de maig (la dels dos germans). 

Petó al front

En una d'elles s'observa l'últim net de la reina Isabel d'AnglaterraLluís Artur Carlespel seu nom complet, adormit en braços de Carlota Isabel Diana, que li fa un petó tendre al front. A l'altra foto, el nen, que al néixer va pesar gairebé quatre quilos, està despert, reclinat sobre un coixí blanc com el seu vestit.

El príncep Lluís, en una foto feta per la seva mare, tres dies després del seu naixement, el passat 23 d'abril. KENSINGTON PALACE

Tot i que no va tenir la seva foto oficial, Carlota sí que va gaudir d'una festa a l'escola a la qual va, la Willcocks Nursery School, i una altra de més íntima al palau de Kensington, la residència familiar. A més, els perfils de Twitter de Buckingham, Kensington i Clarence House van publicar una foto de la princesa, tot i que no se la pot catalogar d'"oficial", com sí que ho va ser en els seus dos aniversaris anteriors.

La foto de Lluís amb el seu germà gran i el primogènit dels ducs de Cambridge, el príncep Jordi, de 4 anys, haurà d'esperar.

A causa d'un canvi en la llei del 2013, Carlota és la primera princesa britànica per a qui l'arribada d'un germà petit no significa ser postergada en la línia de successió.

Notícies relacionades

Fonts de Kensington han informat que el petit Lluís no s'uniria a la resta de la família en el casament del seu oncle, el príncep Enric, amb l'actriu nord-americana Meghan Markle, el 19 de maig.