CONFESSIONS A 'HOLLYWOOD REPORTER'

Pamela Anderson revela les seves trobades secretes amb Trump, Putin i Assange

L''exvigilant de la platja' assegura que parla de la Bíblia amb el fundador de Wikileaks i que, per 500 dòlars, va assistir a la festa d'aniversari del president dels EUA

38520724 59

38520724 59 / VALERY HACHE (AFP)

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'exvigilant de la platja i icona de Playboy Pamela Anderson ha ofert una suculenta entrevista a la revista ‘The Hollywood Reporter' que n'hi ha per sucar-hi pa i en què confessa que la seva agenda de contactes és de primer nivell internacional: des de Donald Trump fins a Vladimir Putin passant per Julian Assange.L'‘explaymate'  que corria per les platges de Malibú en banyador vermell i amb el flotador a la mà, explica sense vergonya les seves trobades misterioses amb el fundador de Wikileaks, que visita sovint a l'ambaixada de l'Equador a Londres, en la qual està exiliat des del 2012 per evitar l'extradició a Suècia. "Parlem de tot (...) no només de política".

Diu la defensora de la causa animal –en més d'una ocasió s'ha despullat per recolzar l'organització PETA– que amb Assange parla ¡fins i tot de la Bíblia! 

"Si la política fa estranys companys de llit, Anderson està fent una orgia", escriu l'autora del reportatge, Tatiana Siegel. Des que la noia de calendari dels 90 va canviar el sol de Califòrnia pel glamur de Saint-Tropez, "s'ha convertit en amiga de tot el món, des de l'activista multimilionari republicà Sheldon Adelson fins a Bill Clinton passant pel guru del sexe caixer i excandidat del Congrés, el rabí Shmuley Boteach, i tota mena d'artistes de tots els àmbits, com la dissenyadora punk Vivienne Westwood i l'artista pop Jeff Koons

Triangle misteriós

Però el més remarcable és la seva curiosa relació amb el triangle Putin, Trump i el fundador de Wikileaks (i l'escàndol que va significar la filtració de correus electrònics piratejats al Partit Demòcrata que podria haver ajudat en la victòria l'actual president dels Estats Units).

L'entrevista permet aclarir rumors, com el que deia que va sortir amb un president rus. "M'encanta aquesta pregunta", llança pilotes fora la ‘sex symbol', que el pròxim estiu en complirà 51. Ni que sí ni que no, però confirma que és veritat el que diuen que ha sigut rebuda diverses vegades al Kremlin. Va ser arran que li enviés a Vladimir Putin una carta el 2015, en què l'instava a impedir el pas a un vaixell de transport de carn de balena. Segons l'exparella dels músics Tommy Lee Kid Rock, entre altres, el president rus la va convidar a la seva presa de possessió perquè ella li entregués flors durant la cerimònia, però al final ella no hi va poder assistir.

D'Assange, de qui tampoc no aclareix la naturalesa exacta de la relació, explica que va conèixer el famós pirata informàtic "fa anys" i que van ser presentats per Westwood. "Parlem de la Bíblia, parlem sobre el que els passa als meus fills, sobre què li passa a la seva família. No es tracta només de política, però prenc moltes notes i és aclaparadora tota la informació que em dona", s'esplaia. 

Notícies relacionades

A més de la confiança amb Putin i amb AssangeAnderson, que actualment surt amb l'estrella del futbol francès, el jugador del'Olympique de Marsella AdilRami –de 32 anys–, confessa que va ser contractada per 500 dòlars al dia per a una festa de Donald Trump ("Crec que va ser en un dels seus aniversaris. Em van contractar per ser-hi. Ens donaven a tots 500 dòlars al dia. Ell estava amb la seva dona, però no me'n recordo de quina... No va ser gens especial", narra).

Preocupada per Assange

Però el que més la preocupa dels tres és el «seu amic" Assange, amb qui no parla des de fa gairebé un mes, ja que fa uns dies, quan va intentar veure'l, li van negar l'entrada a l'ambaixada. La té amoïnada que ja no té ni accés a internet (ho va fer el Govern equatorià). "Està desconnectat de tot. La qualitat de l'aire i la llum [allà] és terrible perquè no pot obrir les finestres i no li arriba la llum del sol. Fins i tot els presos poden sortir, però ell no pot. Acostumo a portar-li menjar vegà, ell menja poc. El dia que li van prohibir l'accés a internet vam parlar per telèfon. Però, ara, gens"