CONFESSIONS D'ESTRELLA

Pamela Anderson revela que va patir abusos sexuals de nena

La seva mainadera la va assetjar i el germà del seu nòvio la va violar, segons ha relatat al seu blog

Pamela Anderson posa durant una campanya de PETA en favor dels animals, l’octubre del 2010 a Londres.

Pamela Anderson posa durant una campanya de PETA en favor dels animals, l’octubre del 2010 a Londres. / AP / AKIRA SUEMORI

1
Es llegeix en minuts

La que va ser 'noia Playboy' primer i 'vigilante de la playa' a la famosa sèrie de televisió després, Pamela Anderson, acaba de revelar al seu blog personal que va ser víctima d'abusos sexuals quan tenia entre 6 i 12 anys. Anderson ha realitzat aquestes confessions coincidint amb la presentació a Cannes (França) d'una fundació que porta el seu nom i que està dedicada a recaptar fons per recolzar les variades causes que li interessen; des de la lluita contra el canvi climàtic fins a la protecció dels animals.

Segons ha explicat l'estrella, ara centrada en tasques filantròpiques, amb la posada en marxa de la seva fundació ha sentit la necessitat de revelar els seus "records més dolorosos" fins i amb el perill que això resulti "inapropiat". Així, ha dit que entre els 6 i els 10 anys va ser assetjada per la seva mainadera i que quan tenia 12 anys va ser violada pel germà gran del seu nòvio. "Va decidir que m'ensenyaria a jugar a backgammon i això va portar a un massatge a l'esquena i a violar-me", ha explicat.  El seu nòvio de llavors no en surt ben parat: "Va decidir que seria divertit violar-me en grup (amb sis dels seus amics". "No fa falta dir que va tenir problemes per tornar a confiar en les persones.

"M'ho vaig guardar per a mi"

L'estrella no va parlar d'això amb els seus pares per no causar-los preocupacions ja que el seu pare era alcohòlic i a penes passava per casa i la seva mare, que tenia dues feine com a cambrera, "sempre estava plorant". "No podia donar-li més informació pertorbadora", argumenta Anderson. "No podia trencar-li el cor més del que ja estava. Així que m'ho vaig guardar per a mi".

Notícies relacionades

Aquesta mala experiència la va portar a acostar-se als animals. "La meva afinitat amb els animals em va salvar", apunto qui ha fet campanyes amb PETA en contra de l'ús de pells d'animals o en favor de les balenes. Anderson explica que els animals van ser els seus "únics amics" fins que va tenir fills i es va adonar que "la humanitat pateix".

Ara Anderson ha decidit usar les seves habilitats comunicatives, com ella mateixa defineix, per llançar la fundació. I ho ha fet, curiosament, amb un joc de backgammon. "M'agrada el joc. Pot ser elegant i provocatiu i porta a la interacció humana".