BARCELONA BRIDAL FASHION WEEK

Jesús Peiró celebra el seu 30è aniversari amb Sandra Gago

La model, nòvia del tennista Feliciano López, desfila per primera vegada vestida de núvia

lmmarco43047291 barcelona 23 de abril de 2018 sandra gago novia del tenis180424165905 / RICARD FADRIQUE

lmmarco43047291 barcelona  23 de abril de 2018  sandra gago  novia del tenis180424165905
lmmarco43047292 barcelona  23 de abril de 2018  sandra gago  novia del tenis180424165915

/

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pastís nupcial i pastís d’aniversari. La firma catalana Jesús Peiró va voler recordar ahir una trajectòria  de 30 anys en la seva desfilada de la Barcelona Bridal Fashion Week. La dissenyadora creativa de la firma, Maite Segarra, va mostrar una col·lecció, titulada Heritage, que presumeix d’estar confeccionada 100% en territori espanyol i que fa una picada d’ullet a la història de la firma: escots halter, llaços, puntes, brodats, tuls i volums amb siluetes princesa, és clar. El toc de modernitat el va posar el negre, aparentment un color proscrit quan es parla de núvies i que en el seu cas es cola en alguns detalls com ara cintes, capes i petits adorns als tirants. El contrast és molt efectiu

Jesús Peiró va comptar al seu càsting amb la model Sandra Gago (a la foto), nòvia del tennista Feliciano López, que debutava en una passarel·la vestida de núvia, i hi havia expectació per veure com es desenvolupava. La jove, de 22 anys, que combina els seus treballs en moda amb els estudis de periodisme, va seguir els consells de Feliciano en el que també va ser la seva primera trobada amb la premsa. 

«M’ha dit que em comportés amb tota naturalitat, però en tots els aspectes», va explicar la noia, que assegura estar una mica desbordada amb tanta atenció. «No porto bé estar sota el focus mediàtic. No hi estic acostumada i tampoc m’hi vull acostumar. Espero que amb el temps tot això es calmi i deixi de ser notícia una relació», va dir Gago, que va conèixer el tennista toledà a París. A la desfilada no hi va assistir Feliciano perquè ahir va tenir partit contra Lajovic, a qui va vèncer, a l’Open Banc de Sabadell. Gago va tenir dues sortides. En la primera vestia un conjunt de puntes i gasa i en la segona, un abric adornat amb plomes a les mànigues.

Preguntada pel seu casament, va assegurar que seria més aviat tradicional, «molt senzill, amb un vestit còmode. M’agradaria que fos per l’església, però això ja es veurà. Encara soc molt jove, encara queda molt». ¿Et casaries amb Feliciano? «Em casaré amb la persona amb qui estigui en aquell moment. Però com he dit, soc molt jove», va recalcar.  

TAMBORERO MIRA AL JAPÓ

Ahir també va desfilar, entre altres firmes, Cristina Tamborero, que va presentar Hanami, una col·lecció que adopta el nom de la tradició nipona d’observar les flors dels jardins. La flor de cirerer és la gran protagonista, amb acurats detalls en què fràgils flors de porcellana marquen la cintura i els escots. El to rosa pal i el color xampany són els encarregats de pintar, per primera vegada en el seu cas, els vestits d’aquesta col·lecció que mira directament al Japó. Els teixits transparents de tul es combinen amb els delicats micado, organdí i crep i els volums neixen des de la cintura per potenciar les corbes de la dona conjuntats amb escots que deixen a la vista l’esquena.

Notícies relacionades

La dissenyadora catalana també va presentar una col·lecció de vestits de festa sota el nom d’Ixia, que té com a referència un paisatge d’orquídies roses i cels blaus. En aquest cas, els brodats artesanals s’inspiren en els quadros de Martin Johnson i es dibuixen en sedes i tuls verd ampolla i aiguamarina. 

A la nit, l’Espai Modernista de Sant Pau va ser el lloc elegit per a la presentació de la col·lecció nupcial de Rosa Clará.