DURES CONFESSIONS

Laura Escanes revela que va ser violada i va patir maltractaments

La 'influencer' i esposa de Risto Mejide explica en el seu llibre el calvari que va viure tot i la seva joventut

La ’influencer’ i dona de Risto Mejide posa per escrit els seus pensaments / VÍDEO: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Tot i viure un dolç moment, Laura Escanes, la influencer i model casada amb el publicista i presentador Risto Mejide, confessa en el seu llibre, Piel de letra, que malgrat la seva joventut s'ha hagut d'enfrontar amb un dur passat. A més de l'amor que sent per Mejide i per la seva mare, els dos grans pilars de la seva vida, la jove, que divendres passat va fer 22 anys, explica altres moments menys agradables, com l'abandonament del seu pare, els maltractaments que va patir per part d'una parella anterior i fins i tot, que va ser violada per un home que la va manipular i la va obligar a fer el que ella no volia fer.

Notícies relacionades

"Quantes vegades necessitaves sentir-me cridarnoperquè això no passés. Quantes empentes i esgarrapades no hauria d'haver evitat perquè t'allunyessis de la meva pell. Em vas manipular, em vas subornar i em vas obligar a deixar-me fer una cosa que no volia. Una cosaque em feia fàstic. Una cosa que em matava per dins. Va ser en el moment que vas estripar la roba quan et veia des de l'infern. I fins i tot em veia a mi mateixa cridant (no pas de plaer) des de dalt de tot del sostre. Quin fàstic. Quantes vegades et deuen haver dit que hi ha crits que demanen auxili i no sexe. ¿Cal dir que les minifaldilles no demanen a crits ser abaixades? No sé on deus ser ara, però sí que sé que això ho portaràs clavat a la ment per sempre. Jo no soc culpable, jo no em vaig deixar. Jo confiava en tu, i tu et vas aprofitar de mi. De la meva inestabilitat i de la meva ànima trencada. De la meva sang en alcohol. De les meves llàgrimes", escriu Escanes en un passatge del llibre titulat Desde el infierno.

"És un llibre íntim, des de dins, per desfogarme, complicat d'explicar, em fa por. Escriure'l ha sigut un procés llarg perquè fins que no estic convençuda del que tinc entre mans, no m'arrisco. Ha sigut lent però estic contenta amb el resultat. M'he despullat i tot el que no mostro està escrit. Tant de bo us emocioni i us erici la pell", explicava Escanes en la presentació, en què va estar acompanyada pel seu marit, Risto Mejide.