NOVEL·LA AMB TOCS AUTOBIOGRÀFICS

Alonso Guerrero, exmarit de la Reina: "A Letizia la veig per televisió"

L'exmarit de la Reina presenta 'El amor de Penny Robinson'

lmmarco1937358 alonso guerrero  ex marido de letizia ortiz  todo un triunfa180413172231

lmmarco1937358 alonso guerrero ex marido de letizia ortiz todo un triunfa180413172231

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El professor i escriptor Alonso Guerrero ho ha deixat molt clar en la presentació en una llibreria madrilenya de la seva novel·la El amor de Penny Robinson: «És molt incòmode tenir l’etiqueta d’exmarit de Letizia». Paradoxalment, la novel·la, que ja va per la seva tercera edició, té tocs autobiogràfics i parla sobre com la seva vida va canviar el dia que la seva exdona es va convertir en la promesa de Felip de Borbó.

Notícies relacionades

Guerrero va assenyalar que ha rebut per part de diverses televisions «moltíssimes ofertes per parlar de la seva vida», però que no les accepta per «pudor». Sobre el que explica en el llibre,  va destacar : «No és la meva vida, són els meus sentiments. Hi ha molta ficció, però no mentides. He posat la meva manera de percebre tot el que va passar», referint-se a la voràgine mediàtica en què es va veure envoltat llavors i encara ara.

Guerrero també va assegurar que la reina Letizia ha llegit el seu text, que  va escriure el 2010, però que no ha publicat fins ara perquè ha esperat a tenir «una versió definitiva». I va negar qualsevol pressió per evitar la seva publicació. Acompanyat pel seu editor, l’exministre Manuel Pimentel, Guerrero va evitar referir-se als moments de tensió viscuts després de la Missa de Pasqua a Palma entre les dues reines. «No m’incumbeix». I visiblement nerviós va afegir que a la seva exdona la veu «per televisió». «No tinc contacte amb ella així que no tinc res de què opinar. El que passa en altres famílies no m’incumbeix i els meus records són meus. No parlo de Letizia Ortiz perquè no vull revelar la meva intimitat, però no perquè no vulgui revelar la seva.