03 d’abr 2020

Anar al contingut

SILENCI TRENCAT

David Bustamante va ser el que va decidir divorciar-se de Paula Echevarría

El cantant, que assegura que s'han dit "moltíssimes barbaritats" sobre la seva separació, confessa que "estar sol és terrible, ho porto fatal"

El Periódico

David Bustamante va ser el que va decidir divorciar-se de Paula Echevarría

FERRAN SENDRA

Després de trencar el seu silenci la setmana passada fent públic el comunicat de divorci amb la popular actriu Paula Echevarría, el no menys conegut cantant David Bustamante repeteix i aquest dimecres se sincera amb la revista ¡Hola!, a la qual mostra en exclusiva l’àtic on viu des que és un home solter, i concedeix l’entrevista que, segons la revista, «ho canviarà tot».

«Vaig ser jo el que va decidir acabar amb la relació», són les primeres declaracions del cantant al magazín, que serveixen per aclarir el gran misteri que ha sigut la separació més mediàtica de l’últim any. Encara que cap dels dos s’havia pronunciat al respecte, tot apuntava a Bustamante com el que havia sigut abandonat, i així se l’ha tractat els últims mesos.

«LA SOLEDAT EM MATA» / Ara la història fa un gir i, segons el cantant càntabre, va ser ell qui va decidir posar punt final al seu matrimoni. No obstant, David ha hagut de viure en carn pròpia les dures conseqüències de la seva confessió, que van més enllà de la pressió mediàtica, i confessa: «La soledat em mata, estar sol és terrible, ho porto fatal».

Encara que ha trigat a parlar, David s’ha sumat al carro que està donant titulars des de l’abril de l’any passat i ho justifica assegurant: «Parlo per primera vegada perquè volia explicar la veritat, s’han dit moltíssimes barbaritats», sentencia el 
triunfito pioner. I en l’entrevista més esperada del que va d’any David, amb els 36 acabats de fer, revela els motius, les crisis i les relacions, a més de les condicions del divorci. A més, desmuntant les teories dels últims mesos, Bustamante se sincera.

Encara que sens dubte el moment en què més se li omple la boca i s’embriaga d’emoció és quan parla de la seva filla, Daniela, de la seva família i de les seves noves il·lusions en l’amor, assumpte en què tampoc s’esplaia gaire més. «Que quedi clar que no tinc parella, però estic obert a l’amor. Crec en l’amor», diu.

A la mateixa revista i compartint portada apareix Paula agafada del braç de la seva actual parella, el futbolista Miguel Torres, sota el titular: «Un romàntic cap de setmana». «¿Si m’ha fet mal la relació de Paula? Ningú pot sentir-se culpable per estimar. Vull que Paula sigui feliç perquè la meva filla sigui feliç», diu Bustamante