Anar al contingut

FAMÍLIA NOMBROSA

Susanna Griso: "Queda molt poc temps perquè arribi la nostra filla"

La presentadora i el seu marit es convertiran en pares per tercera vegada gràcies a l'adopció d'una nena procedent de la Costa d'Ivori

El Periódico

Susanna Griso: "Queda molt poc temps perquè arribi la nostra filla"

Susanna Griso veurà molt aviat complert el seu desig d'adoptar una nena de la Costa d'Ivori. Segons Diez minutos, la presentadora està a punt de finalitzar el llarg procés d'adopció que ella i el seu marit, Carles Torras, van iniciar fa vuit anys.

"Estem esperant, però vull pensar que queda molt poc temps perquè arribi la nostra filla. L'espera es fa molt llarga", ha assegurat la periodista a aquella revista, fa uns dies, durant una festa d'Atresmedia.

Amb l'arribada d'aquesta nena procedent de l'Àfrica, Griso i el seu marit seran pares de família nombrosa, ja que tenen dos fills, el Jan, de 15 anys, i la Mireia, de 13. Segons ha revelat la presentadora d'Espejo Público (Antena 3), "la nena no és un nadó, té certa edat, encara que no és tan gran com els meus fills", detalla.

La família té ganes de donar la benvinguda a la petita: "Estem expectants i certament nerviosos. A casa està tot preparat des de fa anys", explica.

Temes: Adopció