MÚSIC ICÒNIC DELS 90

El raper Craig Mack mor als 46 anys

L'artista novaiorquès ha tingut una aturada cardíaca

1
Es llegeix en minuts

El raper Craig Mack ha mort aquest dimarts als 46 anys, segons han confirmat alguns dels seus col·legues a les xarxes socials. De moment, es desconeixen les causes de la mort, encara que, segons el Daily News, el cantant ha mort d'una aturada cardíaca en un hospital de Walterboro, a Carolina del Sud.

El músic novaiorquès és conegut per ser una de les primeres estrelles que va debutar a la discogràfica Bad Boy Records de Puff Daddy, que va llançar el 1994 el seu primer hit musical Flava in Ya Ear.Flava in Ya Ear

Mack va arribar a col·laborar amb reconeguts músics del gènere que també formaven part del segell, com The Notorious BIG i Busta Rhymes.

Notícies relacionades

Després de la tràgica notícia, nombroses estrelles del món del rap han donat el condol a la família. És el cas de Funk Flex i del productor DJ Scratch, que li ha dedicat unes emotives paraules al seu compte d'Instagram.

"Acabo de rebre una trucada confusa, no puc creure que estigui mort. Va contactar amb mi fa dues setmanes per parlar sobre un documental sobre la seva vida perquè Craig era el meu amic. En la gira, ell preparava i trencava els meus tocadiscos cada nit... Descansa en pau, germà petit", ha apuntat al costat d'una foto del malaguanyat artista.

Temes:

Obituaris