28 d’oct 2020

Anar al contingut

VÍDEO VIRAL

Quequé canta un himne espanyol "que ens representa de veritat"

El presentador de 'La vida moderna' (Cadena Ser) ha fet una versió gamberra en què parla de la corrupció del Govern espanyol

El Periódico

Quequé canta l’himne d’Espanya  i la seva interpretació provoca l’aplaudiment generalitzat en el públic

Quequé, un dels presentadors del programa La vida moderna (Cadena Ser), es llançava aquest dimarts a cantar l'himne d'Espanya amb una lletra molt diferent de la de Marta Sánchez i de la qual diu que és una versió que "ningú xiularia i que ens representa de veritat".

El vídeo en què apareix interpretant l'himne havia registrat més de 28.000 reproduccions en tres hores i ja ha arribat a les 148.0000.

Mentre que Marta Sánchez es deixava portar pel patriotisme en la seva versió, molt aplaudida per Rajoy, Quequé es llança a la crítica, ja que parla de la corrupció del Govern espanyol.

"Gürtel, Gürtel, autopistas radiales y dinero en B, pá la sede del PP/ pisos caros y volquetes de putas para todos ya y fiesta en el Pachá/ es el mercado amigo, ya ves, soy como Robin Hood, pero justo al revés/ hoy aquí manda mi polla morena, ay, qué feliz soy, como M. Rajoy".

La interpretació de Quequé provocava l'aplaudiment dels presents, que han cridat: "¡Viva España!". Un altre dels presentadors, David Broncano, ha qualificat Quequé com "el profeta".

La versió de Latre

L'humorista Carlos Latre també havia interpretat una altra versió de l'himne espanyol després de sentir el de Marta Sánchez, en què exalça la gastronomia espanyola. Així la donava a conèixer al seu compte d'Instagram: "Callos, polvo, paella valenciana, fabada y jamón, tortilla de camarón, escudella, chorizo, cochinillo, chocos, chuletón, mongetes y lacón...".

Temes: Himnes