EL 24 DE MARÇ A WASHINGTON

Els Clooney donen més de 400.000 euros per a la manifestació pel control de les armes

"La vida dels nostres fills està en joc", diu la parella

Els Clooney donen més de 400.000 euros per a la manifestació pel control de les armes

Evan Agostini

Es llegeix en minuts

El Periódico

El matrimoni Clooney ha tornat a demostrar el seu compromís polític. George i Amal Clooney han fet una donació de 500.000 dòlars (405.100 euros) per ajudar a organitzar la manifestació que demanarà, el dia 24 de març, a Washington, un control més gran de les armes de foc, després de l'última matança en un institut de Florida, on han mort 17 persones.

Et pot interesar

"Amal i jo estem commoguts i volem recolzar els nois i noies de l'institut Stoneman Douglas -ha dit la parella a través del seu agent-. La nostra família serà present el 24 de març al costat d'aquesta generació increïble de gent jove que vindrà de tot el país. I en nom dels nostres fills, Ella i Alexander, fem una aportació de 500.000 dòlars per ajudar a finançar l'esdeveniment. La vida dels nostres fills està en joc". 

Jennifer Lopez, Luis Fonsi, Kim Kardashian, Ellen De Generes... nombroses celebritats nord-americanes s'estan mobilitzant després del tiroteig a Parkland (Florida) per reclamar un control més estricte de les armes de foc, una qüestió que té profundament dividits els responsables polítics.