REI DE LA PISTA

Rajoy triomfa ballant 'Mi gran noche' en un casament a Múrcia

El president del Govern va assistir a l'enllaç del fill del registrador de la propietat que el va substituir a Santa Pola (Alacant)

Rajoy triomfa ballant ’Mi gran noche’ en un casament a Múrcia. / PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Belén Pardo

Que Mariano Rajoy sent verdadera devoció per Raphael és un assumpte conegut. Potser per això el discjòquei del casament al qual va assistir el president del Govern aquest dissabte a Múrcia no va trigar a punxar Mi gran noche. I al president se n'hi van anar els peus darrere la música.

A la pista, mitja dotzena de dones compartien ball amb el cap del Govern, que accedia gustós al ball en parella amb dues d'elles mentre una tercera brandava un presumpte gintònic davant la càmera. "Qué pasará, qué misterio habrá, puede ser mi gran noche", sonava la cançó.

Casament del fill d'un amic

L'escena es va produir en el casament del fill de Francisco Riquelme, el registrador de la propietat que va substituir Rajoy a Santa Pola (Alacant) i amb el qual manté una estreta amistat.

Rajoy firma com a testimoni del casament. / IMATGE OBTINGUDA PER BELÉN PARDO

Notícies relacionades

El president del Govern va ser testimoni de l'enllaç, que es va celebrar a l'església de Sant Nicolau. El convit va tenir lloc al restaurant Cabaña Buenavista, del xef Pablo González, distingit amb dues estrelles Michelin.

Fan de Raphael

No és la primera vegada que Rajoy es desmelena a ritme de Raphael per fer més suportables les obligacions del seu càrrec. En la festa de Cap d'Any del 2015 ja va ser gravat en un altre ball al luxós hotel La Toja, a O Grove (Pontevedra).