ENTREVISTA A TV-3

"Puigdemont no ha trucat a la dona de Junqueras"

Francesc Riera, cunyat de l'exvicepresident empresonat, critica l'expresident de la Generalitat

1
Es llegeix en minuts

Francesc Riera, cunyat d'Oriol Junqueras, ha criticat la conducta de Carles Puigdemont en relació amb la família de l'exvicepresident de la Generalitat empresonat des de fa més de 100 dies. Riera considera "sorprenent" que l'expresident de la Generalitat refugiat a Brussel·les no hagi fet ni una sola trucada telefònica "en cap moment" a la dona de Junqueras per interessar-se per la situació del seu exvicepresident i de la seva família. 

Notícies relacionades

Les declaracions de Francesc Riera es van produir dissabte a la nit durant una entrevista amb familiars d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, tots ells empresonats, en el programaPreguntes freqüents' de TV-3. A la pregunta de la la presentadora, Laura Rosel, sobre si Carles Puigdemont ha trucat alguna vegada a Neus Bramona, la seva dona, Francesc Riera respon: "No. Pot semblar estrany perquè era el seu vicepresident però no, no li ha trucat en cap moment".

Riera troba més incomprensible l'absència d'aquesta trucada per interessar-se per l'empresonament de Junqueras i la situació de la família tenint en compte que "s'hi ha posat en contacte gent de molts partits, de moltes entitats, però la trucada del president ella no l'ha rebut".