MARE D'UNA NENA

Kylie Jenner amplia amb misteri el 'baby boom' Kardashian

La petita del clan ha jugat a despistar durant nou mesos per evitar el setge dels paparazzis

kyliejennerplay

kyliejennerplay
FILE - In this May 1, 2017 file photo, Kylie Jenner attends The Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between exhibition in New York. In an Instagram post Sunday, Feb. 4, Jenner announced the birth of her baby girl born Thursday. Itâ¿¿s the first child for the 20-year-old reality television star and the 25-year-old rapper Travis Scott. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

/

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de nou mesos de silenci i de jugar a despistar amb els paparazzis, Kylie Jenner, la petita del clan Kardashian, va donar a llum una nena. En realitat, l’arribada al món de la criatura va ser dijous passat, encara que l’anunci va arribar ahir a través dels canals oficials de la seva mare: Youtube (1,6 milions de subscriptors) i Instagram (120 milions de seguidors). El nadó és l’últim –de moment– a arribar a la família, que aquest 2018 no para de créixer. Va arribar al gener la petita Chicago West, filla de Kim Kardashian Kanye West, i en poques setmanes arribarà el primogènit de Khloé, la germana mitjana del clan. Kylie Jenner, de 20 anys, va lamentar haver jugat a despistar durant nous mesos en què no han faltat les especulacions sobre el seu embaràs, zelosament preservat. Fins i tot va arribar a aparèixer en una campanya de Calvin Klein amb les seves germanes però tapant-se amb una manta. 

Ahir, a Instagram, va escriure que no ha volgut «exposar a la resta del món» el seu embaràs. «Em conec i sabia que necessitava preparar-me per a aquest rol a la meva vida, de la manera més positiva, sana i sense l’estrès que conec», exposava. «L’embaràs ha sigut l’experiència més maca, apoderadora i que més m’ha canviat a la meva vida, i realment el trobaré a faltar», va prosseguir en el seu post. 

En la mateixa nota donava les gràcies a amics i familiars per «fer privat aquest moment tan especial». La nena, filla també del raper Travis Scott, de 25 anys, va arribar al món l’1 de febrer el passat. Kylie Jenner també va compartir en el seu canal de Youtube un emotiu vídeo d’11 minuts dedicat a la seva nena (titulat To Our Daughter / A la nostra filla). Comença amb el seu propi naixement, fa dues dècades, i continua amb el seu secret embaràs fins a arribar a l’habitació de l’hospital on va donar a llum, envoltada de les seves germanes i germanastres. 

Notícies relacionades

UN VENTRE DE LLOGUER/ Aquest 2018 de baby boom en la família Kardashian, al qual se suma ara Kylie, el va obrir la seva germanastra Kim, de 37 anys, que també va ser mare, per tercera vegada. El mes passat la popular celebrity i el raper Kanye West van donar la benvinguda al seu tercer fill, una nena que va venir al món gràcies a un ventre de lloguer. En el youtube que va compartir Kylie Jenner per anunciar la seva maternitat també apareixen durant uns segons Kim i la seva filla acabada de néixer. 

En la mateixa gravació també apareix Khloé, una altra de les germanes Kardashian, que aquest any farà encara més gran la mediàtica troupe. En el seu cas, es tracta del seu primer fill, fruit de la seva relació amb el jugador de bàsquet Tristan Thomas. El nen està previst que neixi al març. La vip va aprofitar el moment per felicitar públicament la seva germana petita, i va pujar una foto a Instagram en què totes dues llueixen panxeta.