PARELLA ENAMORADA

Vargas Llosa: "M'ha interessat molt descobrir el mite que envolta Isabel"

L'escriptor i Isabel Preysler protagonitzen la portada de 'Harper's Bazaar' amb una entrevista personal en què es confessen amor mutu

zentauroepp32691965 madrid 06 02 2016 treinta edici n de los premios   isabel pr171219190111

zentauroepp32691965 madrid 06 02 2016 treinta edici n de los premios isabel pr171219190111 / Juan Manuel Prats

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han parlat sobre la seva vida per a Harper's Bazaar. La parella protagonitza una entrevista feta al saló de casa seva, a Puerta de Hierro (Madrid), on expliquen amb tot detall la seva història d'amor. 

"Quan va començar la meva relació amb Mario per a mi es va obrir un món nou. Miguel ho era per la banda política, ell ho és més per la literatura. M'ha aportat moltes coses, un enriquiment, cultural, intel·lectual, emocional. És un home amb molt món i això resulta molt inspirador", diu Preysler, i el premi Nobel destaca tot el que la figura de la reina de cors li ha sumat en el seu dia a dia: "Ella ha aportat molt a la meva vida: bellesa, comprensió i una gran complicitat. Hem trobat una forma harmoniosa de coexistir sent dues persones molt diferents amb curiositats tremendament diferents. La clau és aquesta complicitat".

Pel que fa a les crítiques de Vargas Llosa a la premsa del cor i les seves posteriors exclusives, el peruà assenyala que ha decidit involucrar-se en aquest món per Isabel: "Jo he acceptat participar en aquest món seu perquè el contrari no hauria sigut just per a ella".

"Una relació magnífica"

Notícies relacionades

Una premsa que ha seguit amb molt interès la seva relació des que va començar. Una història que ha canviat la vida de Vargas Llosa: "La meva vida ara mateix és meravellosa. Estic treballant molt bé, em sento amb un esperit molt viu i jove, malgrat la meva edat. Això es deu, sens dubte, a aquest entorn tan agradable i a la meva relació amb Isabel, que és magnífica".

A més, com assenyala a la citada publicació, el seu dia a dia té més sentit ara que mai: "No sabem si hi ha una altra vida, així que el millor és aprofitar la que tenim i mantenir sempre viva la il·lusió. No he temut mai la mort, sinó la mort en vida, la falta d'entusiasme, d'alegria; jo tinc la sort d'haver arribat a aquesta etapa amb més projectes del que tinc temps d'afrontar i un camí cap endavant per mirar, i Isabel hi té molt a veure", i afegeix sobre tota la rumorologia que envolve Isabel: "M'ha fascinat i m'ha interessat molt descobrir aquest mite que l'envolta i que la seva forma de viure ha contribuït a crear sense que s'ho proposés. El més interessant és que la seva popularitat no s'esvaeix, el temps passa, però la llegenda no s'ensorra mai", explica.