11 jul 2020

Anar al contingut

FAVORITES DELS FANS

Les fotos d'Instagram que més han agradat

Són totes de Beyoncé, Cristiano Ronaldo i Selena Gomez

El Periódico

Les fotos d'Instagram que més han agradat
Les fotos d'Instagram que més han agradat
Les fotos d'Instagram que més han agradat

/

Cada any, Instagram anuncia les imatges més exitoses dels últims 12 mesos. En el top 10 de les fotos d'aquest 2017 només figuren imatges de tres famosos:  Beyonce, Cristiano Ronaldo i Selena Gomez. 

La intèrpret de Single Ladies lidera el número u amb la florejada instantània que va publicar per anunciar que estava embarassada de bessons. Però curiosament la diva ja no torna a aparèixer s la llista fins al lloc número 4 i ho fa per no repetir.

La segona imatge favorita de l'estrella del pop també té a veure amb els seus fills, els bessons Sir i Rumi, ja que es tracta de la presentació dels bebès acabats de néixer.

Família nombrosa

En el lloc número 2 de la llista figura Cristiano Ronaldo, que també ocupa el 5 i el 8. Tres publicacions que converteixen el jugador del Reial Madrid en estrella de la xarxa social més gràfica. I la seva nombrosa família també, perquè la seva parella, Georgina Rodríguez i els seus quatre fills: Cristiano Jr. (2010); els bessons Eva i Mateo (2017), i Alana Martina (2017), l'acompanyen a les imatges.

So happy to be able to hold the two new loves of my life ��❤

Una publicació compartida de Cristiano Ronaldo (@cristià) el 

Family mood ❤️❤️❤️❤️

Una publicació compartida de Cristiano Ronaldo (@cristià) el 

Una de les fotos amb més likes és la que el número 7 del Reial Madrid havia compartit per primera vegada  amb la seva nòvia, la model Georgina Rodríguez, de 23 anys. Amb el missatge "en mode família", el futbolista apareix en un dels sofàs de casa seva a la urbanització La Finca amb Eva, la seva petita als braços mentre que la seva noia ho fa amb el seu bessó, Mateo. Rere seu apareix un somrient Cristiano júnior, convertit en germà gran. 

El passat 12 de novembre, Ronaldo i Georgina es van convertir en pares d'Alana Martina, la segona nena del clan i l'única de la qual es coneix el nom de la mare, ja que és fruit de la seva relació amb la seva actual parella, l'aragonesa Georgina Rodríguez.

Trasplantament de ronyó

Selena Gomez lidera el tercer lloc de la llista d'Instagram 2017. La instantània favorita per als seus seguidors és aquella en què va confessar que s'havia sotmès a un trasplantament de ronyó per salvar la seva vida degut a la conseqüències del lupus, la malaltia autoimmune que pateix des de fa anys.

Justo abans de l'estiu la intèrpret, de 25 anys, s'hauria sotmès a una operació de trasplantament de ronyó donat per l'actriu França Raisa. A la foto apareixen les dues amigues agafades de la mà i mirant-se als ulls, en una habitació d'hospital, després de la intervenció quirúrgica.

 
 
 

 I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have doni for me prior to and post-surgery. And finally, there labruren’t words to descriu how I can possibly thank my beautiful friend França Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to em. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

 

Una publicació compartida de Selena Gomez (@selenagomez) el