ASSETJAMENT SEXUAL

Diversos empleats de 'House of Cards' carreguen contra Kevin Spacey

Són joves de l'equip tècnic i artístic de la sèrie televisiva

rjimenez40803292 file   in this oct  27  2017 photo  kevin spacey presents th171103173808

rjimenez40803292 file in this oct 27 2017 photo kevin spacey presents th171103173808 / Chris Pizzello

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Nou sobresalt per a Kevin Spacey. L'actor ha tornat a ser acusat d'abusos per part de diversos treballadors i extreballadors de la sèrie televisiva 'House of Cards'. Els empleats, que es mantenen en l'anonimat per por de perdre la feina, afirmen que l'actor nord-americà, de 58 anys, crea un ambient "tòxic" al 'set' on es roda la sèrie a Baltimore. Neflix va anunciar quan va tenir notícia de l'escàndol que no hi haurà una setena temporada. 

Una de les acusacions d'agressió sexual parteix d'un antic assistent de producció que afirma que Spacey li va ficar la mà dins els pantalons quan viatjava en cotxe sense el seu consentiment. "Em vaig quedar en estat de xoc. Ell era un home poderós i jo no era ningú", afirma l'assistent. 

Un altre empleat de producció de Netflix assegura haver patit continuats episodis d'assetjament. "Podia posar les seves mans sobre meu de manera sospitosa. Venia i em feia massatges a les espatlles des del darrere o em posava les mans a l'estómac", assegura. 

Notícies relacionades

L'estudi que s'encarrega de la producció, Media Rights Capital, ha assegurat als treballadors que podran presentar les seves queixes de manera anònima i comptaran amb assessors legals.

Denúncia a Londres

Agents de policia de Scotland Yard estan investigant aquesta vegada a Londres la denúncia d'un altre home que assegura que va ser assetjar per Spacey el 2008, quan treballava a la capital britànica com a director artístic del teatre Old Vic. Segons 'The Sun', el denunciant, ara de 32 anys, afirma que Spacey va abusar d'ell després de desmaiar-se a casa seva després de prendre una copa. El jove li volia demanar ajuda per a la seva carrera professional.