INCERTESA

Ricky Martin sospesa casar-se a Espanya o Estocolm

Part de la família del seu promès, Jwan Yosef, és siriana i no podria entrar als Estats Units

lmmarco37474258 89th academy awards   oscars vanity fair party   beverly hil171010172607

lmmarco37474258 89th academy awards oscars vanity fair party beverly hil171010172607 / DANNY MOLOSHOK

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Ricky Martin el persegueixen els contratemps. Si fa uns dies patia per la desaparició del seu germà després del pas de l'huracà 'Maria' per Puerto Rico -va aparèixer feliçment-, ara perilla el seu casament als Estats Units. El cantant, que actualment resideix a Las Vegas, tindria problemes per celebrar les seves núpcies ja que gran part de la família del seu futur marit, Jwan Yosef, és siriana. Amb el recent veto de Trump a l'entrada de ciutadans de diversos països musulmans, la parella s'estaria plantejant altres opcions. "Fins i tot estem pensant en Espanya o Estocolm per a la celebració". Les invitacions, pel que es veu, ja estaven en curs. 

Notícies relacionades

Tot i el canvi de plans, l'artista està convençut que res podrà entelar un dels dies més feliços de la seva vida. "Serà meravellós i la gent parlarà molt temps d'aquest casament. Som una família moderna i crec que la gent l'ha de veure per normalitzar la bellesa del nostre nucli familiar. Aquesta és la raó per la qual vull que sigui públic i per la qual compartiré aquest moment amb tothom", ha dit Martin a la revista 'Once Drive'. 

L'artista boricua, pare de dos fills, Valentino i Matteo, diu que se sent en forma tot i haver deixat enrere els anys de joventut. "Tinc 46 anys, no vull lluir com algú de 36", assegura un Ricky Martin que s'ha implicat personalment, recollint fons, en l'ajuda a Puerto Rico.

Temes:

Ricky Martin