JUSTIFICANT SOTA SOSPITA

Sanitat investiga si Bustamante va presentar un comunicat mèdic fals per cancel·lar un concert

El cantant no va actuar a Laguna de Duero (Valladolid) per una afonia i febre

lmmarco38023175 instagram de david bustamante170503124629

lmmarco38023175 instagram de david bustamante170503124629

1
Es llegeix en minuts

La Conselleria de Sanitat de Castella i Lleó ha confirmat que el cantant David Bustamante no va ser atès a l’Hospital Clínic de Valladolid el dissabte, 2 de setembre, i investiga el document amb membret d’aquest centre difós com a justificació de la seva faringoamigdalitis per suspendre el concert que tenia previst fer aquell mateix dia a Laguna de Duero (Valladolid).

Fonts sanitàries consultades per Europa Press han assenyalat que s’ha obert una investigació per veure per què un document de l’hospital s’ha utilitzat per elaborar un informe d’un pacient que no ha sigut atès en aquest centre, ja que David Bustamante és el nom del cantant i no el seu «nom artístic». 

A més, aquest no és el document que s’acostuma a utilitzar en aquests casos a l’hospital i la conselleria ha advertit que es prendran mesures tant internament com de caràcter legal si fos oportú.

Nota de premsa

Notícies relacionades

L’anunci de la cancel·lació del concert la va donar a conèixer dissabte l’Ajuntament de Laguna de Duero en una nota de premsa en què explicava que el cantant, per recomanació mèdica derivada d’una faringoamigdalitis aguda acompanyada de febre i afonia, s’havia vist obligat a suspendre la seva actuació.

En el comunicat s’assenyalava que tant l’artista com l’empresa organitzadora i tot el seu equip «prioritzen abans que res el seu espectacle en plenes facultats». I s’adjuntava un comunicat mèdic d’Urgències de l’Hospital Clínic de Valladolid.