A FACEBOOK

Alberto Garzón es defensa dels que van criticar el seu casament

Respon a la "dreta cavernícola que només pensa a disparar al roig"

lmmarco39811375 gra135  cenicero  la rioja   26 08 2017   el coordinador fed170829161001

lmmarco39811375 gra135 cenicero la rioja 26 08 2017 el coordinador fed170829161001 / ABEL ALONSO

1
Es llegeix en minuts

Alberto Garzón, de 31 anys, ha respost al seu compte de Facebook a la "dreta cavernícola" per criticar-lo per contraure matrimoni civil amb Anna Ruiz, de 27 anys, dissabte passat a la Rioja davant uns 200 convidats. El coordinador d'IU s'ha defensat tres dies després de les crítiques rebudes per casar-se i ser "roig".

"Fa unes setmanes em van criticar per banyar-me en una piscina, fa uns anys per tenir una bici i ara per casar-me. No passa res. El que els molesta és que la gent d'esquerra pugui ser feliç i fer vida normal. Això amb Franco no passava", escriu Garzón al seu compte de Facebook.

Triplicar el preu del menú

El coordinador d'IU desmenteix les informacions publicades que asseguraven que el preu del menú era de 309 euros: "Durant diverses setmanes la premsa de dretes es va fer passar per convidats del casament per obtenir informació; una altra se la van inventar -com el preu del menú, tres vegades per sobre del real-; i fins i tot el dia del casament es van intentar colar al recinte en diverses ocasions".

Notícies relacionades

Garzón explica que els van amenaçar de boicotejar el casament, fet que "està convenientment denunciat". A més agraeix la feina de protecció de la Guàrdia Civil i l'Ertzaintza. "Sempre és lamentable que s'hagi de recórrer a la protecció si un és d'esquerres i conegut. Algun dia la civilització arribarà a la caverna i això no serà necessari".

Garzón aprofita també per donar les gràcies pels comentaris i felicitacions. "És una alegria veure que tanta gent ens ha enviat mostres d'afecte. També ha sigut sorprenent la quantitat de persones que han sortit a defensar-nos davant de tota mena de comentaris absurds. Us ho agraeixo enormement".