Segons la revista 'Forbes'

Emma Stone desbanca Jennifer Lawrence com l'actriu més ben pagada

La protagonista de 'La la land' ingressa més de 22 milions d'euros en un any marcat per l'èxit de la pel·lícula

Emma Stone desbanca Jennifer Lawrence com l'actriu més ben pagada

Mario Anzuoni (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Si l'any passat l'èxit de taquilla d''Els jocs de la fam' li va valer a Jennifer Lawrence ser l'actriu més ben pagada del món, aquest ha sigut l'any de 'La la land' i per això Emma Stone s'ha coronat el 2017 com la més ben remunerada. A més d'un Oscar per l'exitós musical, Stone, de 28 anys, s'ha embutxacat aquest curs 22,1 milions d'euros, dels quals la revista 'Forbes' atribueix una bona part als ingressos de la pel·lícula. 'La la land' va recaptar 379 milions d'euros als cines.

Jennifer Lawrence ha caigut del primer al tercer lloc, amb 20,4 milions d'euros ingressats i superada per Emma Stone i Jennifer Aniston. L'exintèrpret de 'Friends' continua ingressant altes sumes de diners una dècada després del final de l'exitosa 'sitcom', uns 21,2 milions. En el seu cas, no obstant, la majoria provenen de contractes publicitaris amb companyies com l'aerolínia Emirates, la línia de cosmètica Aveeno o la marca d'aigua Smartwater.

Scarlett Johansson ja no està al 'top 3'

Notícies relacionades

S'han quedat fora del podi comediants com Melissa McCarthy, amb 15,3 milions d'euros, l'actriu Mila Kunis, amb 13,1 milions d'euros, o el doble empat amb 11,9 milions entre la sud-africana Charlize Theron i la britànica Emma Watson. La Hermione de J. K. Rowling entra per primera vegada en aquesta llista gràcies, entre altres, al seu treball en pel·lícules com 'The circle', juntament amb el veterà Tom Hanks. Completen la llista Cate Blanchett i Julia Roberts amb 10,2 milions d'euros i la tanca Amy Addams, amb 9,7 milions. La sorpresa ha sigut l'absència de Scarlett Johansson, que durant molts anys ha estat entre les tres més ben pagades.

En conjunt, les 10 actrius més ben pagades van cobrar 146,8 milions d'euros el 2017, fet que la revista 'Forbes' ha qualificat "d'extraordinari", tenint en compte que els personatges femenins són només el 28,7% dels papers interpretats en el cine, segons revela un estudi del 2016. No obstant, i a l'espera de la publicació de la llista dels actors més ben pagats, la bretxa salarial entre homes i dones als platós de Hollywood té probabilitats de persistir. El 2016, Dwayne Johnson, el més ben remunerat, va cobrar 54,5 milions d'euros.