'Bullying' a Twitter

La policia intervé davant l'assetjament de les xarxes a Andreíta

Belén Esteban assegura que la policia "està actuant" sobre els atacs a la seva filla

zentauroepp39389392 andrea janeiro con su madre bel n esteban durante su 18 cump170721130737

zentauroepp39389392 andrea janeiro con su madre bel n esteban durante su 18 cump170721130737 / UAT

1
Es llegeix en minuts

La filla de Belén Esteban i Jesulín de UbriqueAndrea Janeiro, està a l'ull de l'huracà des que va celebrar el seu 18è aniversari18è aniversari. I és que no tan sols estrena majoria d'edat, sinó que també s'ha convertit en personatge públic (els mitjans de comunicació estaven obligats a pixelar la cara d'Andreíta perquè encara era menor).

La reacció de les xarxes no s'ha fet esperar. Els comentaris a Twitter s'han col·locat ràpidament en el 'trending topic' i han mostrat la cara més cruel i irrespectuosa d'internet. La gran quantitat d'insults a Andreíta han obligat la policia a intervenir també a Twitter. 

Però també un ampli sector d'internautes han defensat la filla d'Esteban davant l'assetjament i molts han denunciat el 'bullying' a què l'estaven sotmetent. Entre ells, el periodista Iker Jiménez, que també ha dedicat un missatge de suport a la noia.

A Twitter també hi ha hagut espai per a aquells que van culpar d'aquest lamentable episodi la mare d'AndreítaBelén Esteban, per introduir-la sota el focus mediàtic a una edat tan primerenca.

Si la mare no s'hagués tirat 18 anys parlant d'Andrea Janeiro per diners. Avui ningú parlaria d'ella. Fi.

Notícies relacionades

La mateixa Esteban, en declaracions al programa de Telecinco presentat per María Patiño, 'Socialité', "la policia està actuant sobre el que ha passat amb Andrea i localitzant". Un tuit del programa recull el seu testimoni.

Ja feia temps que Esteban advertia que la seva filla no volia que es parlés de la seva vida privada i transmetia el seu desig de mantenir-se allunyada de totes portades. Però el determini d'Andreíta per portar una vida 'normal' no ha aconseguit impedir aquest vergonyós episodi a les xarxes, que l'ha situat al centre de totes les mirades.