PER UNA FORTA DEPRESSIÓ

María José Campanario, ingressada en un centre psiquiàtric

Segons 'Sálvame', la dona de Jesulín de Ubrique està internada a la Clínica El Seranil de Màlaga

 

María José Campanario i el seu marit, Jesulín de Ubrique, en una visita, el 2003, a la Casa Madrid.

María José Campanario i el seu marit, Jesulín de Ubrique, en una visita, el 2003, a la Casa Madrid. / ARXIU / DIEGO CALDERÓN

1
Es llegeix en minuts

María José Campanario passa per un dels pitjors moments de la seva vida. Després de diversos ingressos a causa de la fibromiàlgia fibromiàlgiaque li va ser diagnosticada fa uns mesos, la dona de Jesulín de Ubrigue ha sigut ingressada a l'Hospital Psiquiàtric El seranil de Benajarafe (Màlaga).

Notícies relacionades

Tal com ha anunciat Kiko Hernández a 'Sálvame' (Tele5), Campanario està hospitalitzada a la unitat de psiquiatria a causa d'una forta depressió que pateix fa temps. "He rebut vuit missatges de persones que l'han vist a la clínica. Com que és molt difícil contrastar aquest tipus d'informacions, he decidit trucar al centre per preguntar per aquesta persona i la resposta ha sigut: 'Ara mateix està dormint. Truqui a les quatre'", ha informat el col·laborador del programa aquest dijous.

Es dona la circumstància que fa uns dies, Campanario celebrava el seu triomf judicial davant María Patiño i confessava que recorrerà amb la intenció d'aconseguir més diners. Sembla que les seves forces s'han debilitat i no hi ha hagut més remei que internar-la.