ANUNCI DE PRIMAVERA

Laia Costa i Miki Esparbé protagonitzen el nou espot d'Estrella Damm

El clip, que dirigeix Jonás Trueba, explica la recepta de la cervesa amb el mateix estil mediterrani d'anteriors entregues

Laia Costa i Miki Esparbé, protagonistes del nou anunci d’Estrella Damm. / periodico

1
Es llegeix en minuts

'#CadaEstrellaQueFem o es fa així o no es fa'. Sota aquest lema, Damm ha difós aquest dijous el seu nou espot de primavera, 'La receta'. Amb el mateix estil mediterrani i inconfusible d'anteriors entregues, Jonás Trueba ('La reconquista') dirigeix Laia Costa ('Pulseres vermelles', 'Cites' o 'El tiempo entre costuras'), Miki Esparbé ('Perdiendo el norte') i Oriol Vila ('Todas las canciones hablan de mí', 'Crakòvia' i 'Polònia'), en un deliciós curt de quatre minuts, rodat fa un mes a Cadaquès.

Esparbé, galleda a la mà, marejat, torna al port a bord d'un vaixell amb Vila, que ha estat bussejant i disfrutant de les cristal·lines aigües de la Costa Brava. "¿Què fem després? Fem una Damm". La frase, amb doble sentit, és l'excusa perquè el guió avanci cap a una tarda blava de primavera, i perquè els amics conversin tranquils mentre desgranen els ingredients de la cervesa: "malta, arròs, llúpol, llevat, dues setmanes de repòs després de la fermentació... ni additius ni colorants... com abans". I, així, la van assaborint.

EL MEDITERRANI, TELÓ DE FONS

Amb el secret revelat, al final del curt, i com si fos la guinda del pastís, apareix Laia Costa. Se li ha punxat una roda, no té cobertura. Els nois l'acullen -encantats- a casa i fan amistat... O, potser, alguna cosa més, amb el Mediterrani de fons.

Notícies relacionades

Dominique Pinto, més coneguda com a Dom La Nena, és la cantant, compositora i violoncel·lista brasilera que posa el so al curt del jove realitzador de 'La receta', fill de Fernando Trueba Cristina Huete, dos pesos pesants del cine espanyol. El  2010 va estrenar la seva primera pel·lícula, 'Todas las canciones hblan de mí'.

Laia Costa torna a repetir amb Damm, ja que abans d'aquest anunci va compartir protagonisme amb Jean Reno, en l'espot de la cervesera de l'estiu passat, 'Las pequeñas cosas'. Altres clips que també es van fer molt populars abans van ser els de  Quim Gutiérrez i Dakota Johnson o el de Love of Lesbian.