ESCENA D'ACCIÓ

Hugh Jackman ho dona tot per interpretar el Lobezno

Vídeo de Hugh Jackman doblant-se en el seu paper de James Logan en una escena de l’última pel·lícula de la saga ’X-Men’.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

Hugh Jackman suma 17 anys i 9 pel·lícules en què dona vida al personatge de Lobezno. La veritat és que es nota, perquè l'actor demostra estar ficat dins el paper fins i tot quan no hi ha càmeres de cine al davant. L'intèrpret d'un dels mutants més icònics de 'X-Men' ha penjat un vídeo en el seu Twitter on se'l veu doblant-se en una escena de 'Logan', estrenada aquest 3 de març.

Notícies relacionades

En el vídeo, Jackman actua com si encara estigués rodant: carrerescops i expressions facials idèntiques a les que fa a la pel·lícula. Després de tant de temps, 'Logan' suposa la seva última aparició en la saga. Tot i així, sembla que segueix igual d'il·lusionat amb el seu personatge i que vol treure-li suc al màxim.

El nou film  filmde la famosa saga de superherois s'ambienta l'any 2029, quan els mutants estan gairebé a un pas de l'extinció. El personatge James Logan (Lobezno) està cansat i busca amagar-se del món i fugir de la llegenda en què es va convertir quan lluitava amb la resta del seu equip. L'escena d'acció que es veu en el vídeo i que ha penjat l'actor és un dels últims moments de la pel·lícula, que ja ha recaptat més de 200 milions de dòlars, uns 189.400 milions d'euros.