La cantant Adele afirma que està casada amb Simon Konecki

La intèrpret britànica confirma la notícia durant un concert a Austràlia

lainz37562256 170305224653

lainz37562256 170305224653

1
Es llegeix en minuts

La cantant britànica Adele, de 28 anys, ha confirmat aquest diumenge que està casada amb el pare del seu fill de 4 anys, Angelo James Angelo James. La intèrpret  ha anunciat durant un concert a Brisbane (Austràlia) que "ara sí que estic casada". Amb aquesta afirmació la cantant ha posat fi al que era un secret a crits. La premiada artista i Simon Konecki fa més de quatre anys que estan junts.

Notícies relacionades

Alguns mitjans britànics han indicat que el casament es va celebrar el darrer Nadal en el transcurs d'una senzilla cerimònia. Els rumors que la cantant, guanyadora de diversos GrammyGrammy, s'havia casat van començar a circular el gener passat, quan es va poder observar que lluïa un nou anell. Adele, molt gelosa de la seva vida privada, ja havia desmentit en una ocasió que s'hagués casat, i sempre ha respost amb evasives.

Simon Konecki, de 42 anys, va néixer a Nova York i es va criar a Londres. Va treballar a Lehman Brothers i va fundar Life Water, una marca d'aigua ecològica. El cantant Ed Sheran és el que va presentar la premiada intèrpret de 'Hello''Hello i Konecki.

Temes:

Adele Concerts