PER UNS CLICS A INSTAGRAM

La 'top' Viki Odintcova es juga la vida per unes fotos en un gratacel de Dubai

"Durant la sessió no vaig tenir por, només després al veure el vídeo i les fotos", assegura la model russa ex de Fernando Alonso

locarusaplay

locarusaplay

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿Val la pena arriscar-ho tot, la vida, per aconseguir una foto perfecta, per uns quants clics a Instagram? Des de fa uns dies el debat està obert a les xarxes socials, després d'assistir a la irresponsable sessió de fotos, a 300 metres d'altura, en un gratacel de Dubai, de la model russa Viki Odintcova. Ella mateixa explica la gesta al seu perfil d'aquesta xarxa social, amb diverses fotos i vídeos.

Sense arnesos, ni xarxa, ni cordes ni res de res, la maniquí que va ser nòvia del pilot asturià Fernando Alonso es va enfilar fins a dalt de tot de la torre Cayan (73 pisos), l'estructura recargolada més alta de Dubai, amb 306 metres. Amb ella hi anava un fotògraf. Es tractava de fer unes fotografies d'impacte. Objectiu aconseguit, sens dubte. Veure l'Odintcova, de 23 anys, caminar per les bigues de ferro del gratacel, suspendre's en l'aire, només aferrada a la mà del seu assistent, també sense arnès... és d'allò més infartant. Absteniu-vos de mirar-les els que tingueu vertigen.

"EM SUEN LES MANS"

"Encara no puc creure que ho hagi fet. Cada vegada que veig el vídeo em suen les mans", ha assegurat després de la polèmica gesta la model. "Sé que el que vaig fer no era 100% correcte. Alguna cosa hauria pogut sortir malament", diu penedida la maniquí que, va arribar a témer perquè les autoritats del país no entenguessin el que havia passat i li prohibissin la sortida de Dubai. 

Després de firmar un compromís que no tornaria a repetir un numeret com aquell en territori dubaití, Odintcova ja està tranquil·la a Moscou (noves fotos al seu Instagram confirmen el viatge de tornada a casa seva, on se la pot veure lleugera de roba al bany i escarxofada al sofà fent una partida amb la PlayStation).

CONDEMNA "ENÈRGICA"

Ja gairebé ni se'n recorda de l'esbroncada de Cayan Group, líder immobiliari al Pròxim Orient i propietari del gratacel del qual es va penjar la noia, que "va condemnar enèrgicament l'acte" fotogràfic. "La nostra propietat ha sigut utilitzada en diverses ocasions per a diferents esdeveniments d'esports extrems. En tots els casos s'ha vetllat per la seguretat i hem posat a disposició serveis d'emergència al lloc. S'ha seguit un procés de selecció de professionals capacitats i experts en el seu ofici", ha explicat Jizail Dhahir, responsable de màrqueting de Cayan Group, indignat per aquest últim cas.

Viki Odintcova té com a meta ser la successora d'Irina Shayk, i convertir-se en una gran top internacional. Encara no és gaire coneguda a les passarel·les, però ja ha tingut algun flirteig a la premsa del cor, com el breu idil·li amb Fernando Alonso, l'abril passat, poques setmanes després que el pilot de Fórmula 1 trenqués amb la presentadora Lara Álvarez.

A Instagram, en canvi, la model té molt de ganxo: ja suma 3,2 milions de fans: 

 

 

 

Notícies relacionades