PASSAREL·LA MASCULINA

El net de Bob Dylan brilla a Milà

Levi Dylan, de 22 anys, desfila per a Dolce & Gabbana i comparteix desfilada amb altres fills il·lustres com Presley Gerber, Brandon Lee i Rafferty Law

levy-dylan-cabecera-

levy-dylan-cabecera-

2
Es llegeix en minuts
LUIS BENAVIDES / BARCELONA

La setmana de la moda de Milà, amb les propostes per a la pròxima temporada tardor-hivern, han descobert una nova cara famosa: Levi Dylan.  Als seus 22 anys, el net de Bob Dylan ha desfilat per a Dolce & Gabbana amb uns pantalons de pinça que deixaven veure els turmells, una jaqueta amb doble botonadura, corbata negra i ulleres de pasta, en una imatge que recordava James Dean.

El net del cèlebre i respectadíssim cantautor nord-americà va camí de llaurar-se un futur en el món de la moda, al qual va arribar de la mà de la seva parella, la fotògrafa Alana O’Herlihy. Els escenaris musicals ja no entren en els plans de futur del jove Dylan, que ha compartit passarel·la i aplaudiments amb altres fills il·lustres, mil·lennaris amb pedigrí, com Presley Gerber –fill de la supermodel Cindy Crawford– , Brandon Lee –el fill de l'actriu Pamela Anderson i el músic Tommy Lee– i Rafferty Law –el fill de l'actor Judey Law–. En aquesta desfilada els italians Domenico Dolce i Stefano Gabbana també van comptar amb la participació espanyola de Pelayo Díaz, l'estilista de 'Cámbiame' a Tele 5.

DESCARTA LA MÚSICA

Levi Dylan toca el baix i la guitarra, però fa anys va descartar seguir els passos del seu avi, premi Nobel de Literatura 2016, i del seu pare, Jakob Dylan, líder del grup The Wallflowers, una banda de rock que va assaborir l'èxit el 1996 amb el seu segon disc, ‘Bringing Down The Horse’, amb què va aconseguir dos premis Grammy i colar una cançó al número 1 de la llista Billboard.

Dylan III coneix massa bé el funcionament (i els capritxos) de la indústria discogràfica. Per això ha preferit explorar altres camins, sense el pes de les comparacions, sense la pressió del cognom, que porta tatuat a l'avantbraç dret. “Em segueix agradant tocar, però és molt complicat guanyar-se la vida amb això. I crec que és una decisió madura que havia de prendre”, ha explicat a la revista ‘Cut’ aquest xaval que sol vestir de manera informal, entre grunge i post-punk, amb predomini del negre i debilitat pels texans trencats.

ULLS COLOR AVELLANA

Notícies relacionades

El benjamí del clan Dylan, amb 1,83 centímetres, se sent més còmode an les sessions fotogràfiques que a la passarel·la. Fins ara ha realitzat nombroses sessions per a un bon grapat de marques de roba, encisades amb la seva mirada color avellana i un cos atlètic, segons diu en el seu 'composit' de la agència de models Next Management, amb representats a les principals capitals de la moda. 

A principis del 2016, la revista ‘Teen Vogue’ ja pronosticava un futur molt prometedor per al net del cantant de ‘Blowin in the wind’ i ‘Knockin’ on heaven’s door’ després d'aparèixer posant en revistes com ‘Wonderland’ i la mateixa ‘Vogue’ italiana i l'incloïa en una llista de 12 joves a seguir de prop. “És una persona tímida i reservada, i això fa que veure'l posar o desfilar sigui més efectiu”, explicava la seva nòvia en aquesta mateixa publicació. Ella el defineix com "la persona més peculiar i extraordinària” que ha conegut mai.