PETÓ ENTRE FAMOSOS

Andrew Garfield es besa, ara, amb Stephen Colbert

L'actor va explicar per què va besar Ryan Reynolds als Globus d'Or en el programa 'The Late Show'

andrew-gardfield-beso-colbert-tv

andrew-gardfield-beso-colbert-tv

1
Es llegeix en minuts

Una de les anècdotes més comentades, i 'trending topic', de la gala dels Globus d'Or 2017  va ser el petó a la boca que es van fer els actors Ryan Reynolds i Andrew GarfieldRyan ReynoldsAndrew Garfield. Va passar mentre Ryan Gosling pujava a l'escenari per recollir el premi en la categoria de millor actor de comèdia / musical' per 'La la land'.

Notícies relacionades

El coprotagonista de 'Silencio', dirigida per Martin Scorsese, ha explicat al programa de televisió nord-americà de Stephen Colbert, 'The Late Show', el motiu pel qual va besar el seu company de professió. "Volia que Ryan sabés que l'estimava sense importar si guanyava o perdia. No importa... No canvia res al meu cor", va dir rient.

Transcorreguts dos minuts d'entrevista, Colbert li va preguntar que sentia quan es besa amb homes, si se sentia còmode en aquesta situació. "No entenc la pregunta", va respondre l'actor. "Jo tampoc", va contestar Colbert, cada vegada més a prop de l'intèrpret. La conversa va acabar amb un tendre petó entre els crits i aplaudiments del públic. I no va ser un simple petó. Van ser dos.