1X1 DE LA 'RED CARPET'

Transparències 'nude', escots metàl·lics i el negre, tendències als Globus d'Or

Evan Rachel Wood, de 'Westworld', demostra que els vestits "no són una obligació" lluint americana i pantalons a mida i melena 'garçon'

redcarpetglobes

redcarpetglobes

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El 'nude' i les transparències segueixen sent tendència, a jutjar per l'alfombra vermella dels Globus d'Or, on també han compartit glamurós protagonisme amb els escots vertiginosos amb 'V' majúscula i el clàssic negre, sempre de moda, sempre un encert segur. Les brillantors metàl·liques, els daurats i platejats, també han triomfat, així com el groc que algunes agosarades han portat amb elegància.

Però, potser, la 74 edició de la gala coneguda per ser l'antesala dels Oscars, i que aquest any homenatjava la gran Meryl Streep, també es recordarà per ser l'any en què Evan Rachel Wood ('Westworld') ha preferit anar contra corrent lluint un llaç blanc al coll i una americana a mida, armilla inclosa, i demostrar que els vestits "no són una obligació".

No és la primera vegada que una dona tria americana i pantalons o esmòquing per trepitjar la 'red carpet'. Ni de bon tros. Però sí que ha centrat totes les mirades l'explicació de la seva elecció. En lloc d'un vestit de gasa o lluentons, la intèrpret, de 29 anys, ha escollit un conjunt negre amb armilla blanca d'Altuzarra. "Aquesta és la meva tercera nominació i he estat als Globus sis vegades i he portat un vestit en cadascuna d'elles", li ha explicat al presentador Ryan Seacrest. "M'encanten els vestits i no pretenc protestar contra ells, però em vull assegurar que les noies joves i les dones sàpiguen que no són una obligació. I que no tens per què portar-ne si no vols, simplement sigues tu mateixa perquè vals més que això", ha dit. 

'V' DE VERTIGINÓS

Però, en general, les artistes van preferir lluir escot i transparències rosàcies la tarda assolellada d'aquest diumenge a Los Angeles (Califòrnia). No els va importar portar escots vertiginosos com els de Sofía Vergara, Blake Lively, Jessica Chastain, Kristen Bell, Jessica Biel, Emily Ratajkowski Mandy Moore, que es van sumar a la tendència 'nude' mostrada en els primers compassos per Felicity Huffman, Christine Evangelista, Kathryn Hahn, Lily Collins i Gina Rodríguez.

L'aposta de Ratajkowski, una de les que més vistoses de l'esdeveniment, va combinar daurat i platejat en un atrevit vestit amb escot al davant i al darrere, a més d'una amplíssima obertura per lluir cames, mentre que la colombiana Vergara va cridar l'atenció amb un recarregat vestit de transparències i pedreria deixant poc espai a la imaginació.

Biel, molt encertada amb un maquillatge natural i cabells recollits, va apostar per un Elie Saab amb cinturó i faldilla en blanc i negre amb brodats de flors, mentre que Rodríguez, que va lluir pentinat amb ondes a l'aigua, va optar per un vestit blanc amb serrells de pedreria i gran escot en 'V'.

COLLINS TRIOMFA AMB EL SEU ZUHAIR MURAD

A més, Collins va triomfar amb un Zuhair Murad "divertit i fresc", en les seves pròpies paraules, amb brodats, pedreria i un gran monyo que va acompanyar amb pendents de diamants, dos grans anells i llavis granats.

Una de les més elegants va ser Natalie Portman amb un Prada 'vintage' del 1910, "al més pur estil Ventafocs", va indicar l'actriu, molt afavorida en un vestit de color mostassa amb aplicacions de pedreria que deixava clar el seu avançat estat de gestació.

I una altra de les més celebrades va ser Drew Barrymore, de blanc amb lluentons en tons blancs i grisos a més d'un gran escot en 'V' que va acompanyar amb anells de diamants i ungles granats.

EMMA STONE I EL SEU FASCINANT VALENTINO

Una encantadora Emma Stone es va decantar pel to rosa clar, fascinant en el seu Valentino amb estrelles daurades, escot profund en 'V', tirants creuats a l'esquena i un impressionant collaret de diamants.

El rosa també va ser l'aposta de Felicity Jones, amb detalls en negre i un gran llaç platejat al cinturó; Carrie Underwood, amb un to rosa 'palo' amb transparències a l'esquena i una original pitrera que formava siluetes de roses, i Angela Bassett, entre altres.

ESPECTACULAR TOM FORD D'AMY ADAMS

Notícies relacionades

Més tradicional però igual de vistosa va aparèixer de negre Amy Adams, amb un Tom Ford paraula d'honor de lluentons negres. 

ELEGÀNCIA A LES FILES MASCULINES

Entre els homes va destacar l'arribada d'Iggy Pop, els joves protagonistes de 'Stranger things' i els inseparables Gael García Bernal Diego Luna. Prèviament, Bernal va escriure a Twitter: "Yendo pa los goldengló! Acá @diegoluna_ dejando los frijoles en la lumbre".