Pérez-Reverte, Rufián i "els collons dels gihadistes"

Unes declaracions de l'escriptor plenes de testosterona han obtingut una infinitat de rèpliques, entre elles del diputat d'ERC

20161019 jlr 1968

20161019 jlr 1968 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

Una entrevista d'Arturo Pérez-Reverte, en particular pel seu titular, ha desencadenat tota mena de reaccions a Twitter. En l'entrevista, publicada a la revista 'Papel' del diari 'El Mundo', l'escriptor aprofundeix en la lluita contra el terrorisme internacional i assegura que "els gihadistes guanyaran. Ells tenen collons". Al complet, la frase és aquesta: "És que guanyaran (els terroristes). Els derrotaran a l'Iraq o a Síria però triomfaran, perquè són joves, tenen fam, un rancor històric acumulat i absolutament comprensible, comptes pendents per ajustar, desesperació, collons, força demogràfica...Occident i Europa en canvi són vells, covards, caducs i no s'atreveixen a defensar-se. Quan hi ha llops i hi ha ovelles no hi ha dubte de qui guanyarà".

Notícies relacionades

Aquesta declaració plena de testosterona, marca de la casa, ha sigut aprofitada per una infinitat de tuiters per ficar-hi cullerada. Entre ells Gabriel Rufián, d'ERC, que no se n'hi escapa una:

Pérez-Reverte ha publicat 'Falcó', novel·la amb una trama que s'ambienta a l'Espanya dels anys 30 i gira al voltant d'un tipus poc recomanable a qui li agrada matar i li agraden les dones guapes.