ROBA AMB MISSATGE

Chenoa li treu suc a la cobra

La cantant treu a la venda per 32,95 euros una dessuadora amb la frase: La vida cobra sentit...

lmmarco36631441 gente chenoa y sus nuevas camisetas foto  instagram161215132419

lmmarco36631441 gente chenoa y sus nuevas camisetas foto instagram161215132419

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Chenoa segueix traient partit d’OT. El Reencuentro. Primer va popularitzar una samarreta grisa amb una de les seves grans frases que va deixar al documental: «Jo en xandall no surto més», on feia al·lusió a aquella famosa aparició al portal de casa seva, en xandall, sense maquillatge i amb llàgrimes als ulls per confirmar, abatuda, la ruptura amb el que va ser el seu company, David Bisbal.

Ara, la cantant mallorquina ha tornat a repetir la jugada amb una altra enginyosa dessuadora on fa al·lusió a la cobra que li va fer (o no) el cantant almerienc al Palau Sant Jordi durant el concert que els va tornar ha reunir després de 15 anys. Per un preu de 32,95 euros, Chenoa ha tret una nova peça per a la seva col·lecció a la botiga virtual de loverss.tv. Es tracta d’una dessuadora, aquesta vegada blanca, amb una irònica frase on se’n riu de tota l’allau de comentaris que va suscitar el moment al final de concert: «La vida cobra sentit…». Darrere els punts suspensius apareix dibuixat un diminut cor.  I no és l’única peça de la seva col·lecció, n’hi ha més i totes amb missatge.

L’artista, que l’abril passat va publicar el seu disc Soy humana, el setè treball en estudi, ha tingut unes setmanes mogudes. El tema de la cobra la va afectar molt. «Em perseguirà tota la vida», deia.

I, per acabar d’enterbolir més el seu dia a dia, el seu pare biològic, Carlos Carradini, la va acusar al plató del programa de televisió Sálvame Deluxe de donar-li l’esquena quan li va demanar feina, després de 25 anys sense saber-ne res. «Mai li he demanat absolutament res des que ella va abandonar l’Argentina amb vuit anys. No necessito els diners de la meva filla, si en algun moment li he demanat alguna cosa ha sigut feina. Ella n’hi va donar a la seva mare, a la parella de la seva mare i al seu germà. Chenoa és la gallina dels pus d’or, va explicar llavors davant les càmeres.

Notícies relacionades

Arran de tot això, Chenoa va publicar un missatge a Instagram: «He decidit ser feliç en defensa pròpia». Els seus fans i alguns dels seus companys d’OT li van mostrar tot el seu suport.

Ara, després d’un temps en què semblava que li costava somriure quan li preguntaven per aquestes qüestions, ha decidit capgirar-ho. La seva primera broma amb la cobra la va portar a terme fa uns dies al plató del programa d’ANTENA 3 Tu cara me suena. Ángel Llàcer tornava a treure el tema, moment en què Pablo Puyol va besar la cantant. «Prefereixo mil vegades un petó teu a qualsevol cobra», va dir Chenoa.