SEGONS L'INFORME '#SOCIALSCENE'

Piqué i Shakira, entre les parelles més seguides a internet

El futbolista i la cantant sumen gairebé 214 milions de fans

shakirapique

shakirapique

1
Es llegeix en minuts

Ser dona, cantant i tenir una parella futbolista o dedicada a l’actuació sembla que són els ingredients imprescindibles per triomfar a les xarxes. Així ho revela l’informe '#socialscene', d’Apple Tree Communications, en què s’analitzen les parelles amb més influència a tot el món. La cantant Katy Perry i el seu nòvio (almenys fins fa uns dies), l’actor Orlando Bloom, encapçalen el rànquing, amb 223,3 milions de seguidors. Amb una diferència de menys de 10 milions (214), els segueixen la cantant Shakira i el blaugrana Gerard Piqué.

Només aquestes dues parelles de les vuit que presenta l’informe superen la xifra de 200 milions de seguidors. La medalla de bronze és per a Kim Kardashian i Kanye West, que sumen 193,5 milions de 'followers'. Els segueixen Barack i Michelle Obama, tot i que molt aviat els prendran el lloc ara que se’n van de la Casa Blanca. I en cinquè lloc, una parella habitual en aquesta mena de llistes: els Beckham, que compleixen, a més a més, amb la fórmula de l’èxit (cantant més futbolista).

DONES QUE S’IMPOSEN

En totes aquestes parelles són les dones les que s’imposen a les xarxes socials, ja que acostumen a ser molt més actives i també sumen més fans. Així, Perry i Shakira es posicionen, respectivament, com la tercera i la sisena 'influencer' a nivell individual. En canvi, Bloom i West tenen menys seguidors, ja que únicament exploten una xarxa social: Instagram, el primer, i Twitter, el segon.

L’estudi revela, a més, que per més famós que se sigui no s’arriba a 'influencer' de la nit al dia. Per encapçalar el rànquing compta, i molt, l’antiguitat i el nivell d’activitat. En el cas de les esmentades celebrities, tenen de mitjana uns set anys d’antiguitat, escriuen uns cinc tuits al dia i publiquen cinc fotos a la setmana a Instagram.   

Aquest és el RÀNQUING de parelles més seguides a les xarxes: 

1. Katy Perry i Orlando Bloom: 223,3 milions

2. Shakira i Gerard Piqué: 213,9 milions

3. Kim Kardashian i Kanye West: 193,5 milions

Notícies relacionades

4. Barack Obama i Michelle Obama: 170,7 milions

5. David Beckam i Victoria Beckam: 112 milions