GUARDONS MUSICALS

Shakira i Piqué brillen amb els seus fills als premis 40 Principales

La cantant colombiana rep el Gold Award l'endemà de revolucionar Vilanova i la Geltrú rodant un anunci

shakira pique

shakira pique

1
Es llegeix en minuts

Després de coronar-se com la parella espanyola més influent a les xarxes (i la segona a nivell mundial, després d'Orlando Bloom i Katy Perry), Shakira Piqué tornen a triomfar a tuiter (i a Instagram). La colombiana ha estrenat fa uns dies el seu videoclip 'Chantaje'Chantaje, que, de nou, ha estat en el punt de mira d'un suposat plagiplagi. I aquest dijous a la nit ha anat amb el jugador blaugrana i els seus fills, Milan Sasha, a l'entrega de premis 40 Principales, segons s'ha encarregat de difondre l'orgullosa mare i esposa als seus comptes d'Instragram Twitter:

A la parella va semblar no importar-li que es fes tard per al Milan i el Sasha, que van aguantar tota la gala sense adormir-se. I és que la seva mare rebia el premi Gold Award.

Uns dies abans, el 28 de novembre, Piqué també havia sigut guardonat amb el premi al millor futbolista català de l'any, acte on també va ser acompanyat de la seva mediàtica parella i dels seus dos fills:

JORDI COTRINA

Notícies relacionades

Shakira està en un gran moment personal i professional. L'artista colombiana va rebre fa un mes aproximadament el Grammy Llatí pel seu èxit amb Carlos Vives 'La bicicleta'Carlos VivesLa bicicleta, i el va dedicar, entre altres, "a la persona més important de la meva vida, Gerard Piqué"Gerard Piqué, i als seus dos fills.

RODATGE A VILANOVA

I dimecres, un dia abans de rebre el premi, va revolucionar Vilanova i la Geltrú (Garraf) rodant un anunci. La colombiana es va posar a les ordres del seu fotògraf i realitzador de capçalera Jaume de Laiguana i va passejar per la capital del Garraf, reconvertida per a l'espot publicitari en un poble mariner italià.