PARES PREOCUPATS

El gran ensurt de Shakira i Piqué

La parella ha estat amb l'ai al cor durant setmanes a causa d'un problema seriós de salut del seu fill Sasha

zentauroepp36294670 mas periodico gerard pique con sasha instagram161117122845

zentauroepp36294670 mas periodico gerard pique con sasha instagram161117122845

2
Es llegeix en minuts
MARTA ALTARRIBA

Tot ha quedat en un ensurt… ¡Però quin ensurt! Divendres, 28 d'octubre. 12:00 hores. Gerard Piqué i Shakira arriben a la clínica Teknon de Barcelona amb el seu fill petit, el Sasha, a coll. El nen, que farà dos anys al gener, fa diversos dies que no es troba bé i decideixen anar d'urgències. El que semblava que seria una visita sense més importància acaba en un ingrés hospitalari: les anàlisis confirmen que el Sasha pateix una infecció severa i que ha de ser tractat immediatament per evitar que el quadro arribi a ser greu. Lògicament, la notícia els deixa preocupats, però els tranquil·litza saber que, per sort, el problema ha sigut detectat a temps.

Durant els quatre dies que el nen va estar ingressat, la família Piqué-Mebarak va disposar de dues habitacions, com ja van fer durant els naixements dels seus dos fills. Inquiets pel benestar del petit, van contractar els serveis d'una infermera que estigués les 24 hores del dia amb ell. Durant aquelles jornades, a la parella se la veu entrar i sortir de l'hospital amb gest de preocupació. Però afortunadament el Sasha evoluciona favorablement i l'1 de novembre rep l'alta. Això sí, necessitarà ser tractat amb antibiòtics i, durant un temps, rebrà a casa les atencions del personal sanitari que va fins a la seva llar per administrar-li la medicació.

Al principi, alguns mitjans es van fer ressò de l'ingrés del fill de Piqué i Shakira a l'hospital confonent-se de nen i parlant del Milan, el primogènit, que feia uns dies que faltava al col·legi. Aquella mateixa setmana, el futbolista apareixia amb el seu fill gran a la pista del Palau Blaugrana per presenciar un partit de bàsquet i quedava clar que el nen estava bé. Fins i tot va haver qui va assegurar que el nen (el Sasha, en realitat) continuava ingressat, quan ja feia dies que havia rebut l'alta.

Compromisos

El Sasha a casa i la malaltia aparentment controlada. Tot semblava anar bé. Però Shakira va tornar a aixecar les sospites sobre l'estat de salut del seu fill quan va cancel·lar de sobte els seus compromisos professionals més immediats: anul·lava la seva assistència a la 17a edició dels Grammy Llatins i als American Music Award. Parlava de «motius» que l'hi impedien, però no especificava quins. Aquest canvi de rumb després de dies promocionant a les xarxes Chantaje, el single que acaba de gravar amb el cantant colombià Malumba, i el seu silenci respecte a la salut del nen, feia pensar que el Sasha estava pitjor.

Notícies relacionades

I no només això. Els seus fans, aquells mateixos defensors acèrrims de la colombiana, no entenien que hagués decidit cancel·lar els seus compromisos i li recriminaven que no viatgés fins als Estats Units. Però ella seguia callada. L'únic que ha portat -però només aquesta última setmana- una vida aparentment normal és Gerard Piqué, que va viatjar amb el seu fill gran, Milan, a Wembley per veure jugar la selecció espanyola.

Han hagut de passar dues setmanes des de l'alta de Shasha perquè la parella hagi pogut respirar tranquil·la. I va ser dimarts passat quan Shakira va compartir amb els seus seguidors una foto amb el seu fill petit en què es podia llegir: «Gràcies a tots pels missatges carinyosos al Sasha durant els dies que va estar malaltó. Ara tot sota control i amb l'alegria de sempre!». La prova: unes fotos de la família passejant-se el cap de setmana passat per Collserola, als afores de Barcelona.