19a EDICIÓ DEL CONCURS DE BELLESA

Vanesa Gil, noia Interviú 2016

És cambrera i hostessa d'esdeveniments d'Almeria

 

  / A GUILLERMO NAVARRO

1
Es llegeix en minuts

Vanesa Gil, cambrera i hostessa d'esdeveniments d'Almeria, ha sigut elegida Noia Interviú 2016 en una divertida i multitudinària gala que es va celebrar aquest dimarts a la sala The Culture Club de Madrid. La noia va guanyar el títol de la 19a edició d'aquest certamen de bellesa, on es va imposar a nou finalistes.

 

Vanesa va conquistar el públic amb la seva simpatia i desimboltura i amb un còctel que va elaborar en directe i que van degustar els membres del jurat, que estava compost per l'actriu i musa de la Transició i portada d''Interviú', María José Cantudo; el ballarí Rafael AmargoAlberto Gayo, adjunt al director d''Interviú', i la televisiva estilista de ‘Cámbiame’, Cristina Rodríguez. Aquesta última va posar la guinda a l'acte a l'anunciar que protagonitzarà el calendari Interviú 2017.

Notícies relacionades

 

La gala va comptar amb l'actuació de Celia Flores, filla de Marisol, i de Leticia Sabater. A la festa hi van assistir moltes dones que han sigut portada de la revista com Marlene Mourreau, Malena Gracia, Olvido Hormigos, Carolina Sobe o Jennifer Lara, que, a més, té el rècord de ser una de les portades que més persones s'han descarregat a www.interviu.es 

Temes:

Moda Interviú