PER TRACTAR EL CÀNCER DE FETGE

El fill de Michael Bublé inicia les sessions de quimioteràpia

Noah, de 3 anys, lluita contra la malaltia i malgrat la complicada situació, la família es mostra optimista

zentauroepp36163390 gente michael buble con su familia hijo con cancer161110131718

zentauroepp36163390 gente michael buble con su familia hijo con cancer161110131718

1
Es llegeix en minuts

Fa uns dies, Michael Bublé i la seva dona, Luisana Lopilato Michael Bublé Luisana Lopilato, van expressar sentir-se trasbalsats pel càncer de fetge que pateix el seu fill, Noah, de 3 anys. 

Segons Daniela Lopilato, germana de Luisana, el nen ha començat les sessions de quimioteràpia, que es prolongarà durant quatre mesos."Ha arribat l'hora de començar un tractament que serà llarg i molt dur, però que s'ha de passar. Diuen que els nens solen ser forts per suportar la quimioteràpia i el meu nebot és un guerrer", ha afirmat la cunyada del cantant a la revista argentina 'Gente'.

Notícies relacionades

Dintre de la complexa situació, Lopilato es manté optimista i confia plenament en la recuperació del nen. "El càncer és una malaltia horrible, però tenim fe que Noah tirarà endavant", ha afegit.

La setmana passada, Bublé i la seva dona mitjançant un comunicat van compartir la situació per la quals estan passant: "Durant aquest difícil moment, els demanem que resin per ell i que per favor respectin la nostra privacitat. Tenim un camí llarg al davant i esperem que amb el suport de la nostra família, amics, fans al voltant del món i la nostra fe en Déu, puguem guanyar aquesta batalla", va dir.