ARTISTA TOCADA

Mariah Carey, en hores baixes

lmmarco32496793 files  this file photo taken on october 27  2015 shows us si161104160141

lmmarco32496793 files this file photo taken on october 27 2015 shows us si161104160141 / PHILIPPE LOPEZ

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Mariah Carey no viu un bon moment. Tant és així que fins tot alguns dels seus fans es pregunten ara què se n’ha fet d’aquella artista de veu portentosa. «No ets ni l’ombra que un dia vas ser. ¡Quina pena! El sistema se’t va menjar», és el comentari (publicable) que un seguidor a escrit al costat d’una de les imatges recents que la cantant ha penjat a Instagram. I és que veure com s’esfumen els plans d’un casament que tenia data, el pròxim març, i escenari, Bora Bora, i amb ells també el nòvio, el multimilionari australià James Packer, li està passant factura.

Però la diva ha optat per passar al contraatac i demandar la seva exparella pels «danys ocasionats». Segons el portal TMZ, reclama a l’empresari i nòvio a la fuga 50 milions de dòlars (uns 44,8 milions d’euros) per, entre altres coses, haver-se hagut de mudar de Nova York a Califòrnia seguint els desitjos de Packer, que volia estar a prop dels seus fills, fruit d’un matrimoni anterior.

L’artista, que «està destrossada» segons han declarat els qui l’envolten a The New York Times, ha decidit cancel·lar els concerts que tenia programats a Buenos Aires i en altres ciutats de Llatinoamèrica, «amb molta pena». La novaiorquesa no ha donat més explicacions públiques que un breu comunicat a Twitter, però la promotora assegura que la cancel·lació del recital que havia d’oferir a la capital argentina s’ha fet de forma «precipitada i sense justificació».

Notícies relacionades

LA CIENCIOLOGIA, AL MIG / Per afegir més llenya al foc, Carey està intentant desacreditar l’assessor de Packer, Tommy Davis, per la influència que exerceix sobre el milionari australià des que tots dos pertanyen a l’església de la Cienciologia. «Mariah no entén què ha pogut passar –ha explicat una font pròxima–. Van estar buscant casa a Beverly Hills per iniciar una nova etapa junts l’agost passat. Ell li deia a tothom que Mariah era la seva ànima bessona i que estava desitjant casar-se amb ella. Però de sobte tot va canviar. Al setembre, James va començar a mostrar dubtes i Mariah està convençuda que Tommy té alguna cosa a veure en tot això i que el fet que aquest sigui l’encarregat d’administrar les finances de James explica l’aversió que sent envers ella», ha afegit.

Tot apunta que molts dels problemes que ha tingut la parella són econòmics. A Packer no li agrada que la cantant malgasti els diners i que s’hagi proposat exposar la seva vida privada davant els mitjans. Actualment, Carey està bolcada en la gravació del programa de televisió Mariah’s world, que va presentar a Las Vegas. Es tracta d’una espècie de reality on mostra la seva vida davant les càmeres, un xou en què el seu nòvio es va mostrar reticent a participar des del primer moment.