Michael Bublé anuncia que el seu fill de 3 anys té càncer

El cantant suspèn la seva activitat professional per tractar la malaltia de Noah

lpedragosa36163390 michael buble161104184105

lpedragosa36163390 michael buble161104184105

1
Es llegeix en minuts

El cantant canadenc Michael Bublé i la seva dona, l'actriu i model argentina Luisana Lopilato, es van mostrar aquest divendres "devastats" pel recent diagnòstic de càncer del seu fill gran, de tres anys, i van anunciar la suspensió temporal de la seva activitat professional per dedicar-se a lluitar per la seva salut.

La parella va demanar als seus seguidors, en un comunicat a través de les xarxes socials, que en "aquest difícil moment" resin per Noah, que es troba actualment en tractament als Estats Units, i que "per favor respectin" la intimitat de la família.

"Tenim un camí llarg al davant i esperem que amb el suport de la nostra família, amics, fans al voltant del món i la nostra fe en Déu, puguem guanyar aquesta batalla", va assenyalar la parella.

Noah és el fill gran dels dos artistes, nascut l'agost del 2013, i són també pares d'Elías, que va arribar al món el 22 de gener passat.

Notícies relacionades

"Sempre hem parlat molt sobre la importància de la família i l'amor que tenim pels nostres fills. Luisana i jo dedicarem tot el nostre temps i atenció a ajudar Noah a posar-se millor, suspenent les nostres activitats professionals per ara", afegeixen al text.

Bublé, de 41 anys, i Lopilato, de 29, es van casar l'abril del 2011 amb una enorme festa en una fastuosa residència dels afores de Buenos Aires a la qual van assistir uns 300 convidats.