SEGONS LA REVISTA 'CUORE'

Piqué i Shakira estrenaran casa a la Cerdanya

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

A jutjar per les fotos que publica aquesta setmana la revista 'Cuore', que s'entrega els dissabtes amb EL PERIÓDICO per un euro, Gerard Piqué i Shakira, amb els seus fills Milan, de 3 anys, i Sasha, d'1, podran disfrutar aquest hivern de la casa que s'han construït a la Cerdanya, coincidint amb la temporada d'esquí.

Es tracta d'una construcció en consonància amb la zona, un xalet de pedra amb tres nivells d'altura, amb una zona amb golfes i la teulada inclinada de pissarra. La casa, enclavada en una urbanització de luxe de Bolvir de Cerdanya, a prop de Puigcerdà, compta amb moltes superfícies envidriades al saló i les habitacions, amb vistes a la muntanya, i una casa annexa per a convidats "ideal per als familiars de la cantant colombiana quan vénen a Catalunya", detalla la publicació.

Notícies relacionades

Aquest refugi de muntanya, de disseny contemporani, es va començar a construir l'any passat i ja està acabat en el seu conjunt, a falta dels exteriors. Segons 'Cuore', el seu preu rondaria els tres milions d'euros. El futbolista i la cantant tindran com a veïns, entre altres, els Palatchi, propietaris de Pronovias, i el perruquer Lluís Llongueras.

CEREZUELA, 'ENXAMPADA'

La revista 'Cuore' també publica les fotos exclusives de la nit més boja de la presentadora i cantant Carolina Cerezuela amb el seu amic Jaime Anglada. ¿On era Carlos Moyá? A més, repassa les imatges impossibles d'un bon nombre de famoses lluitant per mantenir-se dretes sobre les seves sabates. I, en contrapunt, repassa les noves tendències en calçat que arriben aquest hivern.