IMATGE INÈDITA EN AQUESTA XARXA SOCIAL

Bisbal mostra la seva nòvia a Instagram després de la polèmica cobra

El cantant almerienc i la model veneçolana Rosanna Zanetti, somrients, no amaguen el seu amor

bisbalinstagram

bisbalinstagram

2
Es llegeix en minuts

David Bisbal és l'home del moment. El cantant ha tornat a fer història a la televisió protagonitzant el minut d'or de l'esperat 'OT: el reencuentro'.

L'almerienc feia tres setmanes que suportava les crítiques de molts espectadors que l'han acusat de ser "distant" amb els seus companys en el documental que es va emetre TVE-1 amb motiu del 15è aniversari del concurs televisiu. Una actitud freda sobretot amb una de les seves companyes, Chenoa, la mallorquina de qui es va enamorar a l'Acadèmia i amb qui va tenir una història d'amor que va durar tres anys.

Bisbal va aprofitar el moment més esperat de la nit i sobre l'escenari, davant milers de persones que omplien a vessar el Palau Sant Jordi i gairebé 4,8 milions d'espectadors que seguien el concert des de casa seva, per fer una declaració pública d'afecte a Chenoa: "Abans de cantar la pròxima frase vull dir-te, Chenoa, Laura, de veritat, sempre t'he tingut molt carinyo, te'n tinc i te'n tindré i per a mi ha sigut un privilegi reviure aquesta cançó amb tu, que ho sàpiga la gent per favor".

I LA SORPRESA VA ARRIBAR AMB 'ESCONDIDOS'

Els fans no podien estar més contents i emocionats amb aquesta inesperada sorpresa enmig de la cançó 'Escondidos'. No obstant, la posterior abraçada seguida de la cobra -o no cobra- que ha fet la volta al món a través de les xarxes, va sorprendre tots els seus seguidors.

Una actuació que ha sigut del més comentada i analitzada fins a l'últim detall. I molts són de l'opinió que les miradetes que van compartir a l'escenari no formen part de la interpretació i que, com se sol dir, 'on hi va haver foc, hi queden les brases'.  

LA RESPOSTA DE L'ALMERIENC

I davant la multitud de conjectures i especulacions, la resposta de David Bisbal no s'ha fet esperar. I per primera vegada ha compartit a Instagram una imatge molt romàntica amb la seva parella actual, Rosanna Zanetti.

Notícies relacionades

"Com deia Buda Gautama 'No hi ha un camí a la felicitat: la felicitat és el camí'. I aquest camí és el que faig al teu costat @rosannazanetti", ha escrit l'artista acompanyant la foto en què la model veneçolana i ell es miren somrients, fosos en una abraçada.

Una indirecta de l'autor d''Antes que no' per aclarir que està molt segur de a qui pertany el seu cor. I sembla que aquests 15 anys també han acabat amb tot l'amor que va sentir per ell la seva ex, Chenoa, ja que manté una bona relació amb Rosanna, com s'ha pogut veure a les xarxes.