FINAL D'UN IDIL·LI

Maluma irromp a casa de Ricky Martin i el seu nòvio

Alguns mitjans americans asseguren que el porto-riqueny ha trencat amb Jwan Yosef per començar una relació amb el cantant colombià, que ha negat ser gai

mroca35403499 ricky martin con su novio instagram161011205609

mroca35403499 ricky martin con su novio instagram161011205609
mroca35832249 barcelona  07 10 2016 concierto de maluma en el sant jordi c161011185547

/

1
Es llegeix en minuts

Després d'unes romàntiques vacances a Eivissa romàntiques vacances i contínues mostres d'amor a les xarxes socials, Ricky Martin ha posat punt final a la seva relació amb l'artista plàstic Jwan Yosef.

Algunes fonts pròximes han assegurat que Yosef va començar a notar certes diferències en la relació amb l'intèrpret de 'La vida loca' des que aquest últim va col·laborar amb Maluma en l'últim èxit 'Vente'Pa'Ca', fet pel qual es va desfermar la gelosia, que s'ha interposat en el festeig i Martin li ha demanat un temps per aclarir els sentiments.

Mentre que cap dels tres protagonistes s'ha pronunciat, alguns mitjans americans han afirmat aquest dimarts que entre el reguetoner i el solista de 'Fuego contra fuego' "va sorgir més que una amistat i que ara estan junts". En una ocasió anterior, Maluma va negar que fos homosexual.

Dijous passat, una suggestiva imatge de Ricky Martin i Maluma va començar a circular per les xarxes socials. Els cantants hi apareixien besant-se apassionadament, cosa que va aixecar sospites sobre una possible aventura entre tots dos. No obstant, la instantània responia a un muntatge en resposta al rum-rum sobre que Martin li hauria sigut infidel a Yosef amb l'intèrpret de 'Farandulera'.

FESTEIG de sis mesos

Notícies relacionades

Després d'uns quants anys sense parella, l'abril passat, Ricky Martin va confirmar la seva relació amb l'artista Jwan Yosef. Ho va fer apareixent agafat de la mà amb ell en el 'photocall' de l'AMFAR Inspiration Gala a São Paulo. Des de feia setmanes es parlava d'aquesta relació, però el cantant es negava a confirmar-la. 

Uns dies després, Yosef, de 32 anys, d'origen sirià, va publicar una imatge en què apareixia amb el cantant, de 44 anys, durant un viatge a Tòquio (Japó). Una de les primeres instantànies de la parella es va obtenir a Beverly Hills, a Los Angeles, durant una passejada. Dies abans se'ls va veure agafats de la mà passejant per Central Park, a Nova York.

Temes:

Ricky Martin