REPORTATGE A INSTAGRAM

Tom Hanks es 'cola' al casament d'uns desconeguts

L'actor es trobava a Central Park fent exercici i va decidir sorprendre una parella que celebrava allà el seu enllaç

Tom Hanks saluda Ryan i Elisabeth el dia del seu casament. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un casament és sens dubte un motiu d'alegria, un dia en què s'espera que surti tot perfecte: el vestit, els convidats, la festa... sense oblidar les fotos, que ajuden a reviure-ho una vegada i una altra. 

Elisabeth i Ryan celebraven el seu casament segons el previst, s'acabaven de casar i estaven fent una sessió fotogràfica a Central Park quan, de sobte, algú els va sorprendre per l'esquena. ¡I la sorpresa no podia ser més gran quan van comprovar que era el mateix Tom Hanks qui els volia felicitar!

"Hola, sóc Tom Hanks". Així es presentava l'estrella de Hollywood, amb el to còmic que el caracteritza. L'actor vestia roba esportiva, fet que dóna a entendre que segurament estava per la zona fent exercici. Va saludar la parella i els va proposar que es fessin una foto. 

SALUTACIÓ COL·LECTIVA 

"Estàvem enmig d'una sessió, quan simplement va aparèixer caminant i es va presentar", ha comentat Meg Miller, la fotògrafa, al 'New York Post'. "Va ser un moment molt novaiorquès", ha assenyalat.

Notícies relacionades

La cosa no va quedar aquí. El protagonista de 'Forrest Gump' va saludar tots els presents: els familiars, el patge i la nena de les flors. Il·lusionats, tant els amfitrions com els assistents a l'enllaç el van convidar a la festa posterior però Hanks no hi va poder anar. 

Això sí, l'intèrpret va tenir el gest de compartir una fotografia amb Elisabeth i Ryan al seu perfil d'Instagram, felicitant-los i transmetent-los els seus millors desitjos.