Penélope Cruz s'estrena com a directora amb el seu documental 'Soy uno entre cien mil'

Una campanya de conscienciació que va començar amb la seva visita a 'El Hormiguero' on es va recaptar 120.000 euros per a la investigació contra la leucèmia infantil

1
Es llegeix en minuts

Penélope Cruz està en un dels seus millors moments. L'actriu acaba de fer un pas més en la seva professió i s'ha posat darrere d'un nou projecte en què s'estrena com a directora.

Es tracta d'un documental titulat com 'Soy uno entre cien mil', i els protagonistes són la principal obsessió i debilitat de la madrilenya: els nens. Però no qualsevol nen, sinó que una vegada més, l'actriu ha volgut treure el seu costat més solidari i ha tractat el tema de la leucèmia infantil per conscienciar-ne la societat i animar que es doni diners per a la seva investigació: "No t'has de quedar paralitzat, perquè un dels pocs beneficis que té l'ésser conegut és ajudar en el que puguis".

Sobre aquest apassionant projecte ha parlat la madrilenya en l'entrevista que ha concedit a 'Elle'. Una entrevista en què podrem veure la cara més dolça de Penélope, que des que és mare se sent més compromesa que mai amb aquest tipus de causes: "Tot el que té a veure amb els nens em toca molt. Si no hagués sigut actriu, hauria triat una feina que em permetés estar-hi en contacte".

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ

Notícies relacionades

"Molts dies del rodatge de 'Soy uno entre cien mil' el cos em demanava sortir corrent per menjar-me a petons els meus fills. Era una cosa que angoixava la meva mare. Però hi ha històries que, tot i que dolguin, han de ser explicades. I a mi em valia la pena", explica Penélope, que recordem que és mare de dos fills amb el seu marit Javier Bardem, Leo i Luna, de cinc i tres anys.

Una campanya de conscienciació que va començar amb la seva visita a 'El Hormiguero' on van aconseguir recaptar 120.000 euros, cosa que permetrà que la Fundació Unoentrecienmil creï la quarta Beca d'investigació contra la leucèmia infantil.