MORT EL 2015

El nòvio de Bobbi Kristina Brown, declarat "legalment responsable" de la seva mort

Nick Gordon va subministrar un "còctel tòxic" de drogues i va abandonar a la banyera la filla de Whitney Houston, segons el jutge

1
Es llegeix en minuts
EFE / ATLANTA

Un jutge de Geòrgia ha declarat Nick Gordon "legalment responsable" de la mort de la que era la seva nòvia, Bobbi Kristina Brown, filla de la cantant Whitney Houston.

La demanda civil havia sigut presentada per la tutora de la difunta contra el nòvio de la jove per haver-li subministrat un "coctel tòxic" de drogues i abandonar-la a la banyera, van informar mitjans locals.

El jutge del comtat Fulton a Atlanta, Geòrgia, va prendre la decisió en absència de Gordon, que no es va presentar a les audiències i va ser declarat en "incompliment" d'ordres. Els apoderats de la filla de Whitney Houston exigeixen a Gordon el pagament d'una indemnització de 44 milions d'euros per danys i perjudicis, així com la devolució d'objectes que eren propietat de la noia.

Bobbi Kristina Brown, de 22 anys, va ser trobada inconscient a la banyera inconscient a la banyera de casa seva a Roswell, Geòrgia, el 31 de gener del 2015 per Nick Gordon, el seu nòvio i germà adoptiu.

La jove va morir el 26 de juliol de l'any passat en un centre de cures pal·liatives a Atlanta després de passar sis mesos en coma.

Notícies relacionades

D'acord amb documents presentats al tribunal per Bedelia C. Hargrove, que figura com a tutora i amiga de la noia, Gordon va donar a la jove un "coctel tòxic" i la va posar boca avall en una banyera amb aigua gelada. La parella, que va formalitzar la seva relació després de la mort de Whitney Houston, havia tingut diversos incidents de violència domèstica en el passat.

Bobbi Kristina era l'única filla del matrimoni dels cantants Bobby Brown i Whitney Houston, que va morir el febrer del 2012 als 48 anys ofegada a la banyera d'un hotel a Beverly Hills.

Temes:

Estats Units