REVOLUCIONA LES XARXES

Instagram censura una foto de Monica Bellucci despullada

L'actriu llueix espectacular a la portada de 'Paris Match'

 

 

1
Es llegeix en minuts

Instagram ha censurat una imatge en què Monica Bellucci apareix despullada en una piscina, segons ha assenyalat Fred Meylan, el fotògraf que firma la portada i la sessió gràfica que publica 'Paris Match'.

Meylan havia compartit la instantània de l'actriu al seu compte d'Instagram, que ha revolucionat les xarxes, però també ha sigut ràpidament censurada. "La pujo una altra vegada perquè Instagram ha esborrat la foto que incompleix les seves normes", ha escrit Meylan al seu perfil.

SENSUALITAT I SEXUALITAT

Notícies relacionades

Bellucci, que presentarà en el Festival de Sant Sebastià el film 'On the Milky Road', posa espectacular flotant a l'aigua. "El que puc assegurar és que aviat tindré 52 anys i no em puc imaginar ara fer l'amor sense amor. Quan en una relació la sensualitat i la sexualitat es troben, és magnífic. Sobreviu al llarg del temps", ha declarat l'estrella a la revista francesa.

A l'entrevista, la intèrpret, que complirà 52 anys el 30 de setembre, ha assegurat que amb l'edat "el sexe es torna més reflexiu", però que sens dubte "el gaudi és més intens" passat el típic desig hormonal de quan s'és més jove, afegeix.